1 / 31

AROSEA Life Balance Hotel

Bolzano, Italia

Hotellista

AROSEA Life Balance Hotel sijaitsee rannalla, ja Val Venosta (Vinschgau) ja Ultimon laakso 10 minuutin ajomatkan päässä. Tämä ylellinen hotelli sijaitsee 28,9 km:n päässä kohteesta Val di Non ja 49,9 km:n päässä kohteesta Val di Sole. Tässä majoituspaikassa on 60 huonetta, joiden varusteluun kuuluu muun muassa lämmitetyt lattiat. Maksuton internetyhteys (langaton ja kiinteä) kuuluu palveluihin. Huone siivotaan päivittäin. Huoneissa on tallelokero ja työpöytä. Etäisyydet pyöristetään lähimpään 0,1 mailiin ja kilometriin.

Ultimon laakso - 0,1 km / 0,1 mi
Ortlerin hiihtoareena - 0,1 km / 0,1 mi
Schwemmalm Cable Car - 1 km / 0,6 mi
Schwemmalmin gondoli - 1 km / 0,6 mi
Breitebenbahn - 3,6 km / 2,2 mi
Breitebenin hiihtohissi - 3,6 km / 2,2 mi
Schwemmalmin hiihtohissi - 4,6 km / 2,8 mi
Val Venosta (Vinschgau) - 4,6 km / 2,9 mi
Asmolin hiihtohissi - 12,4 km / 7,7 mi
Muteggin hiihtohissi - 13,7 km / 8,5 mi
San Vigilion köysirata - 22,3 km / 13,8 mi
Erlebnis Kränzelhof (huvipuisto) - 23,4 km / 14,6 mi
Biotope Falschauerin villieläintensuojelualue - 24,7 km / 15,3 mi
Schnatterpeckin alttari - 25,4 km / 15,8 mi
Lanan hedelmänviljelymuseo - 25,6 km / 15,9 mi

Käytössäsi on ilmainen kiinteä internetyhteys ja ympäri vuorokauden auki oleva business center. Palveluihin kuuluu ilmainen pysäköinti. Voit rentoutua täyden palvelun kylpylässä, jonka palveluihin sisältyvät muun muassa hierontapalvelut, vartalohoidot ja kasvohoidot. Hotellissa on kuumavesiallas ja sauna, joissa voit rentoutua kiireisen päivän jälkeen rinteissä. Tämän hotellin palveluihin kuuluu ilmainen langaton internetyhteys ja suksivarasto. Pääset rinteisiin rivakasti ilmaisilla hiihtokuljetuksilla. Tämä hotelli tarjoaa asiakkailleen ravintolan ja kahvila. Päätä päiväsi nauttimalla muutama drinkki baarissa. Ilmainen buffetaamiainen tarjoillaan päivittäin klo 7.30–10.30.
  • Lemmikit: 40 EUR per lemmikki per päivä
  • Avustajaeläimistä ei veloiteta lisämaksuja
  • Vauvansänky: 50.0 EUR per päivä
  • Lisävuode: 120.0 EUR per päivä
  • Illallistapahtuma: 0 EUR

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

  • Kaikkien asiakkaiden, myös lasten, tulee olla läsnä sisäänkirjautumisen yhteydessä, ja heidän tulee näyttää virallinen kuvallinen henkilöllisyystodistus tai passi.
  • Kansallisten määräysten vuoksi käteismaksut eivät voi ylittää 5000 EUR:n suuruista summaa tässä majoituspaikassa. Saat lisätietoja asiasta ottamalla yhteyttä majoituspaikkaan varausvahvistuksessa olevien tietojen avulla.
  • Uima-allasta voi käyttää klo 7.00–19.30.
  • Hierontapalvelut ja kylpylähoidot tulee varata etukäteen. Varauksen voi tehdä ottamalla majoituspaikkaan yhteyttä ennen saapumista soittamalla varausvahvistuksessa olevaan numeroon.
  • Asiakkaat voivat järjestää lemmikkiensä majoituksen ottamalla yhteyttä suoraan majoituspaikkaan käyttämällä varausvahvistuksessa olevia yhteystietoja (lemmikeistä veloitetaan lisämaksuja, ja niistä löytyy lisätietoja lisämaksuja koskevassa osiossa).
  • Pysäköintialueella on korkeusrajoituksia.

AROSEA Life Balance Hotel kartta

Osoite

AROSEA Life Balance Hotel

Italian Alps, Senales, Italia

N 46.5323 E 10.96302

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa