1 / 54

Hotel Garni Gonzaga

Bolzano, Italia

Hotellista

Käytössäsi on matkatavarasäilytys, pyykinpesutilat ja tallelokero vastaanotossa. Asiakkaiden käytössä on kuljetus hotellista lentokentälle (saatavilla pyynnöstä) ilmaiseksi. Tämän rinteitten vieressä sijaitsevan residenssin palveluihin kuuluu myös kuntoklubi ja sisäuima-allas. Tämän residenssin palveluihin kuuluu muun muassa ilmainen langaton internetyhteys, concierge-palvelut ja pelihalli/-huone. Tämä residenssi tarjoaa asiakkailleen ravintolan. Palveluihin kuuluu myös huonepalvelu. Palveluihin kuuluu myös baari/aulabaari ja allasbaari, joissa voit rentoutua raikkaan juoman parissa. Maksullinen tilauksen mukaan valmistettu aamiainen on tarjolla päivittäin.

  • Kaikkien asiakkaiden, myös lasten, tulee olla läsnä sisäänkirjautumisen yhteydessä, ja heidän tulee näyttää virallinen kuvallinen henkilöllisyystodistus tai passi.
  • Asiakkaat voivat järjestää lemmikkiensä majoituksen ottamalla yhteyttä suoraan majoituspaikkaan käyttämällä varausvahvistuksessa olevia yhteystietoja (lemmikeistä veloitetaan lisämaksuja, ja niistä löytyy lisätietoja lisämaksuja koskevassa osiossa).
  • Majoituspaikka siivotaan ammattimaisesti.
  • Kontaktiton sisäänkirjautuminen ja kontaktiton uloskirjautuminen ovat saatavilla.

Hotel Garni Gonzaga kartta

Osoite

Hotel Garni Gonzaga

Italian Alps, Senales, Italia

N 46.486169 E 11.799545

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa