1 / 45

Suite Center Piazza Pontida

Bergamo, Italia

Hotellista

Ilmainen langaton internetyhteys pitää sinut yhteydessä verkkoon. Käytössäsi on kylpyhuone, josta löytyy suihku ja hiustenkuivaaja. Huone siivotaan päivittäin, ja ilmaisia vauvansänkyjä on saatavilla pyynnöstä. Käytössäsi on kielitaitoinen henkilökunta ja matkatavarasäilytys. Hyödynnä lentokenttäkuljetukset (saatavilla ympäri vuorokauden). Seuraavat palvelut ovat saatavilla: ilmainen langaton internetyhteys ja kiertoajelu-/lippupalvelu.

Majoituspaikka veloittaa seuraavat maksut:

  • Kaupunki perii majoituspaikassa maksettavan turistiveron. Vero on 6 % huoneen hinnasta (ei sisällä ALV:tä ja lisäpalveluja) mutta korkeintaan 4 EUR per henkilö per yö. Lisätietoja saat ottamalla yhteyttä majoituspaikkaan varausvahvistuksessa olevia tietoja käyttäen.

Tässä on mainittu kaikki majoituspaikan meille ilmoittamat maksut.

  • Kaikkien asiakkaiden, myös lasten, tulee olla läsnä sisäänkirjautumisen yhteydessä, ja heidän tulee näyttää virallinen kuvallinen henkilöllisyystodistus tai passi.
  • Asiakkaat voivat järjestää lemmikkien majoituksen ottamalla yhteyttä suoraan majoituspaikkaan käyttämällä varausvahvistuksessa olevia yhteystietoja.

Suite Center Piazza Pontida kartta

Osoite

Suite Center Piazza Pontida

Italian Alps, Senales, Italia

N 45.692748 E 9.661697

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa