1 / 100

Finlandia Hotel Alba

Jyväskylä, Suomi

Hotellista

Jyvaskyla Paviljonki sijaitsee 4 minuutin ajomatkan päässä ja Laajis-hiihtokeskus 6 minuutin ajomatkan päässä majoituspaikasta. Tämä ekosertifioitu hotelli sijaitsee 0,1 km:n päässä kohteesta Agora Center ja 0,4 km:n päässä kohteesta Alvar Aalto -museo. Tässä majoituspaikassa on 126 kodikasta huonetta. Ilmainen langaton internetyhteys pitää sinut yhteydessä verkkoon. Huone siivotaan päivittäin. Huoneissa on puhelin ja työpöytä. Käytössäsi on ilmaiset sanomalehdet aulassa, ympäri vuorokauden auki oleva vastaanotto ja kielitaitoinen henkilökunta. Tämä hotelli tarjoaa liikeasiakkailleen 2 kokoushuonetta. Palveluihin kuuluu ilmainen pysäköinti. Hotellin tarjoamiin harrastuksiin/mukavuuksiin kuuluu sauna ja vuokrattavia polkupyöriä. Tämän hotellin palveluihin kuuluu myös ilmainen langaton internetyhteys ja myyntiautomaatti. Majoituspaikan ravintolassa, Alba, on baari/aulabaari. Halutessasi käytössäsi on myös huonepalvelu (rajoitettuina aikoina).

  • Lemmikit: 15 EUR per majoitustila per yö
  • Avustajaeläimistä ei veloiteta lisämaksuja

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

  • Lemmikkejä saa tuoda vain tiettyihin huoneisiin (saat lisätietoja näistä maksuista lisämaksuja koskevasta osiosta). Asiakkaat voivat pyytää tällaista huonetta ottamalla yhteyttä suoraan majoituspaikkaan käyttämällä varausvahvistuksessa olevia yhteystietoja.

Finlandia Hotel Alba kartta

Osoite

Finlandia Hotel Alba

Jyväskylä, Suomi

N 62.231451 E 25.736799

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa