1 / 7

Hotellista

Mukavuuksiin kuuluu kaapelikanavat sekä ilmainen langaton internetyhteys. Huone siivotaan pyynnöstä. Huoneissa on tallelokero ja työpöytä. Käytössäsi on kuivapesula-/pesulapalvelut, kielitaitoinen henkilökunta ja matkatavarasäilytys. Palveluihin kuuluu ilmainen pysäköinti. Hyödynnä sauna ja puutarha. Tämän pensionaatin palveluihin kuuluu muun muassa ilmainen langaton internetyhteys, suksivarasto ja yhteinen olohuone. Tämä pensionaatti tarjoaa asiakkailleen kahvila. Baarissa voit nauttia raikasta juotavaa. Tämä majoitusliike veloittaa seuraavat pakolliset, majoitusliikkeessä maksettavat siivousmaksut per yöpyminen: 50 EUR Standard- ja Classic-huoneistoissa ja 60 EUR Comfort-huoneistossa.

  • Kylpylähoidot tulee varata etukäteen. Varauksen voi tehdä ottamalla majoituspaikkaan yhteyttä ennen saapumista soittamalla varausvahvistuksessa olevaan numeroon.
  • Asiakkaat voivat järjestää lemmikkiensä majoituksen ottamalla yhteyttä suoraan majoituspaikkaan käyttämällä varausvahvistuksessa olevia yhteystietoja (lemmikeistä veloitetaan lisämaksuja, ja niistä löytyy lisätietoja lisämaksuja koskevassa osiossa).

Pension Baranek kartta

Osoite

Pension Baranek

Kaprun, Itävalta

N 47.266007 E 12.752236

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa