1 / 25

Kahyangan Resort

Karimunting, Indonesia

Esikaupunkialueella

Hotellista

Kahyangan Resort sijaitsee merenrannalla, ja Kridasanan stadion sijaitsee 18,5 kilometrin päässä ja Vihara Tri Dharma Bumi Rayan temppeli 19,6 kilometrin päässä majoituspaikasta. Tämä rannalla sijaitseva hotelli sijaitsee 21,4 km:n päässä kohteesta Buddha Cikungin luostari. Kaikissa 80 huoneessa on ilmastointi ja LED-TVt. Huoneiden pillowtop-patjallisissa sängyissä on ylelliset vuodevaatteet. Jokaisessa huoneessa on kalustettu parveke tai terassi. Mukavuuksiin kuuluu digitaalikanavat sekä ilmainen langaton internetyhteys. Huoneissa on oma kylpyhuone, ja sen varusteluun kuuluu suihku, sadesuihkupää ja ilmaiset hygieniatuotteet. Etäisyydet pyöristetään lähimpään 0,1 mailiin ja kilometriin.

Kridasanan stadion - 18,5 km / 11,5 mi
Vihara Tri Dharma Bumi Rayan temppeli - 19,6 km / 12,2 mi
Buddha Cikungin luostari - 21,4 km / 13,3 mi

Käytössäsi on kuivapesula-/pesulapalvelut, ympäri vuorokauden auki oleva vastaanotto ja matkatavarasäilytys. Tämä hotelli tarjoaa liikeasiakkailleen 2 kokoushuonetta. Palveluihin kuuluu ilmainen pysäköinti. Hyödynnä ulkouima-allas, terassi ja puutarha. Tämän hotellin palveluihin kuuluu ilmainen langaton internetyhteys ja grilli. Majoituspaikan uima-altaalla sijaitseva ravintola, Padma Restaurant, tarjoaa näkymän puutarhaan, ja sen erikoisuuksiin kuuluu paikallinen ja kansainvälinen keittiö. Palveluihin kuuluu myös huonepalvelu (rajoitettuina aikoina) ja baari/aulabaari. Ilmainen paikallinen aamiainen tarjoillaan päivittäin klo 7.00–10.30.
  • Lisävuode: 250000 IDR per yö

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

  • Majoituspaikassa on tarjolla yhdistettäviä/vierekkäisiä huoneita, joiden saatavuus on rajoitettua. Niitä voi pyytää ottamalla yhteyttä majoituspaikkaan. Yhteystiedot löytyvät varausvahvistuksesta.

Kahyangan Resort kartta

Osoite

Kahyangan Resort

Karimunting, Indonesia

N 0.834724 E 108.870255

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa