1 / 100

F ZEEN KEFALONIA - Adults Only

Kefalonia, Kreikka

Hotellista

F ZEEN KEFALONIA - Adults Only sijaitsee lähellä lahtea, ja Lourdaksen uimaranta ja Ionian Sea sijaitsevat muutaman askeleen päässä. Tämä ylellinen hotelli sijaitsee 17,5 km:n päässä kohteesta Argostolin satama ja 0,8 km:n päässä kohteesta Kanáli. Kaikkien 63 huoneen varusteluun kuuluu espressokoneet ja LCD-televisio. Huoneiden pillowtop-patjallisissa sängyissä on ylelliset vuodevaatteet. Mukavuuksiin kuuluu satelliittikanavat sekä ilmainen langaton internetyhteys. Kylpyhuoneesta löytyy designer-hygieniatuotteet ja suihku, jossa on sadesuihkupää. Etäisyydet pyöristetään lähimpään 0,1 mailiin ja kilometriin.

Ionian Sea - 0,1 km / 0,1 mi
Lourdaksen uimaranta - 0,1 km / 0,1 mi
Kanáli - 0,8 km / 0,5 mi
Kanali Beach - 3,1 km / 1,9 mi
Trapezakin ranta - 4,6 km / 2,9 mi
Agios Thomasin ranta - 6,6 km / 4,1 mi
Byzantine Ecclesiastical Museum - 8,1 km / 5 mi
St George's Castle - 8,9 km / 5,6 mi
Pessadan ranta - 9,2 km / 5,7 mi
Agios Gerasimosin luostari - 9,3 km / 5,8 mi
Agios Andreasin luostari - 9,6 km / 5,9 mi
Spartiás - 10,5 km / 6,5 mi
Ágios Geórgiosin linna - 10,9 km / 6,8 mi
Koronin uimaranta - 11,4 km / 7,1 mi
Historical and Folklore Museum of Corgialenos - 11,5 km / 7,1 mi

Lähimmät lentokentät ovat:
Argostóli (EFL-Kefalonián saaren kansainvälinen lentoasema) - 14 km / 8,7 mi
Zákynthos (ZTH-Zákynthosin kansainvälinen lentoasema) - 107,2 km / 66,6 mi

Majoituspaikan ensisijainen lentokenttä on Argostóli (EFL-Kefalonián saaren kansainvälinen lentoasema).

Käytössäsi on ympäri vuorokauden auki oleva business center, express-sisäänkirjautuminen ja kuivapesula-/pesulapalvelut. Käytössäsi on lentokenttäkuljetukset (saatavilla ympäri vuorokauden). Jos saavut autolla, voit pysäköidä helposti, sillä ilmainen valet-pysäköinti kuuluu myös palveluihin. Voit rentoutua kylpylässä, jonka palveluihin sisältyvät muun muassa hierontapalvelut, vartalohoidot ja kasvohoidot. Vietä rento päivä rannalla. Jos haluat vaihtelua auringonottoon, hotellista löytyvät myös seuraavat palvelut: ulkotenniskenttä ja höyrysauna. Tämän hotellin palveluihin kuuluu muun muassa ilmainen langaton internetyhteys, concierge-palvelut ja ostosmahdollisuuksia paikan päällä. Tämä hotelli tarjoaa asiakkailleen 2 ravintolaa. Palveluihin kuuluu myös huonepalvelu (rajoitettuina aikoina). Hotelli järjestää ilmaiset kutsut, joilla voit tavata muita asiakkaita. Kutsut järjestetään päivittäin. Käytössäsi on rantabaari sekä 2 baaria. Ilmainen buffetaamiainen tarjoillaan päivittäin klo 8.00–11.00.

Majoituspaikka veloittaa seuraavat maksut:

  • Kaupunki perii kaupunkiveron, joka maksetaan majoituspaikassa. Veron määrä riippuu kaudesta, eikä sitä välttämättä peritä ympäri vuoden. Muita poikkeuksia tai alennuksia saatetaan soveltaa. Lisätietoja saat ottamalla yhteyttä majoituspaikkaan varausvahvistuksessa olevia tietoja käyttäen.
  • Kaupungin perimä vero: 1.11.–29.2. välisenä aikana 4.00 EUR per majoitustila per yö
  • Kaupungin perimä vero: 1.3.–31.10. välisenä aikana 10.00 EUR per majoitustila per yö

Tässä on mainittu kaikki majoituspaikan meille ilmoittamat maksut.

  • Lentokenttäkuljetusmaksu: 45 EUR per ajoneuvo (yhteen suuntaan, korkeintaan 4 henkilöä)

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

  • Kansallisten määräysten vuoksi käteismaksut eivät voi ylittää 500 EUR:n suuruista summaa tässä majoituspaikassa. Saat lisätietoja asiasta ottamalla yhteyttä majoituspaikkaan varausvahvistuksessa olevien tietojen avulla.
  • Kausiluontoinen uima-allas on käytettävissä 28. huhtikuuta – 31. lokakuuta.
  • Hierontapalvelut ja kylpylähoidot tulee varata etukäteen. Varauksen voi tehdä ottamalla majoituspaikkaan yhteyttä ennen saapumista soittamalla varausvahvistuksessa olevaan numeroon.
  • Asiakkaita, jotka ovat 16 vuoden ikäisiä tai nuorempia, ei saa tuoda tähän vain aikuisille tarkoitettuun majoituspaikkaan.
  • Kaikki maksut voidaan maksaa käteisettömillä maksutavoilla.

F ZEEN KEFALONIA - Adults Only kartta

Osoite

F ZEEN KEFALONIA - Adults Only

Kefalonia, Kreikka

N 38.111971 E 20.637161

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa