1 / 18

Romantik Hotel Kieler Kaufmann

Kiel, Saksa

Hotellista

Ostseekai Cruise Terminal ja Kielinvuono sijaitsevat 5 minuutin ajomatkan päässä majoituspaikasta. Tämä tasokas hotelli sijaitsee 1,2 km:n päässä kohteesta Universitätsklinikum Schleswig-Holstein, Campus Kiel ja 1,3 km:n päässä kohteesta Alter Botanischer Garten. Kaikkien 58 huoneen varusteluun kuuluu minibaari ja taulutelevisio. Ilmainen langaton internetyhteys pitää sinut yhteydessä verkkoon. Kylpyhuoneesta löytyy kylpyamme tai suihku, ilmaiset hygieniatuotteet ja hiustenkuivaaja. Varusteluun kuuluu puhelin, tallelokero ja työpöytä. Etäisyydet pyöristetään lähimpään 0,1 mailiin ja kilometriin.

Kielinvuono - 1 km / 0,6 mi
Universitätsklinikum Schleswig-Holstein, Campus Kiel - 1,2 km / 0,7 mi
Alter Botanischer Garten - 1,3 km / 0,8 mi
Schauspielhaus Kiel - 1,4 km / 0,9 mi
Aquarium GEOMAR - 1,4 km / 0,9 mi
Kunsthalle Kiel - 1,6 km / 1 mi
Zoologische Museum Kiel - 1,7 km / 1,1 mi
Ostseekai Cruise Terminal - 2 km / 1,2 mi
Flandernbunker - 2,1 km / 1,3 mi
Kieler Schlossin linna - 2,2 km / 1,3 mi
Stadt- und Schifffahrtsmuseum - 2,2 km / 1,4 mi
Schifffahrtsmuseum - 2,2 km / 1,4 mi
Kieler Brauerei - 2,3 km / 1,4 mi
Alter Markt Kiel - 2,3 km / 1,4 mi
St.-Nikolai-Kirche - 2,3 km / 1,5 mi

Lähimmät lentokentät ovat:
Lyypekki (LBC) - 116,3 km / 72,2 mi
Hampurin lentokenttä (HAM) - 95,4 km / 59,3 mi

Käytössäsi on kuivapesula-/pesulapalvelut, ympäri vuorokauden auki oleva vastaanotto ja kielitaitoinen henkilökunta. Palveluihin kuuluu ilmainen pysäköinti. Voit rentoutua ja hemmotella itseäsi palveluihin kuuluvassa täyden palvelun kylpylässä. Paikan päällä on lisäksi kuntoklubi, sisäuima-allas sekä sauna. Tämän hotellin palveluihin kuuluu muun muassa ilmainen langaton internetyhteys, concierge-palvelut ja takka aulassa. Nauti tämän hotellin monista ruokailupaikoista, joihin kuuluu 2 ravintolaa ja kahvila. Päätä päiväsi nauttimalla muutama drinkki baarissa. Maksullinen buffetaamiainen tarjotaan päivittäin klo 6.30–10.30. Hotelstars Union määrittää viralliset tähtiluokitukset maassa Saksa. Tämän majoituspaikan luokitus on 4 stars, mikä tällä sivustolla näytetään 4 tähtenä. Seuraavat tilat tai palvelut on suljettu 4.3.2024–31.10.2024 (päivät saattavat muuttua):
  • Sauna
  • Kylpylä
  • Uima-allas
Seuraavat tilat on suljettu kausittain joka vuosi. Ne on suljettu 23. joulukuuta – 24. joulukuuta:
  • Baari/lounge
  • Ruokailupaikka/-paikat
Majoituspaikassa tehdään remonttia 4.3.2024– 31.10.2024 (remontin valmistumispäivä voi muuttua). Remontti vaikuttaa seuraaviin alueisiin:
  • Sauna
  • Kylpylä
  • Uima-allas
Teemme kaikkemme häiriöiden ja meluhaittojen minimoimiseksi kunnostustöiden aikana.
  • Maksu buffetaamiaisesta: noin 22 EUR per henkilö
  • Lemmikit: 10 EUR per lemmikki per päivä
  • Avustajaeläimistä ei veloiteta lisämaksuja

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

  • Yksi korkeintaan 6 vuotta vanha lapsi voi majoittua ilmaiseksi, kun hän käyttää vanhemman tai huoltajan huoneessa olevia sänkyjä.
  • Lemmikkejä saa tuoda vain tiettyihin huoneisiin, ja myös muita lemmikkejä koskevia rajoituksia sovelletaan (saat lisätietoja lemmikeistä veloitettavista maksuista lisämaksuja koskevasta osiosta). Asiakkaat voivat pyytää tällaista huonetta ottamalla yhteyttä suoraan majoituspaikkaan käyttämällä varausvahvistuksessa olevia yhteystietoja.
  • Kaikki maksut voidaan maksaa käteisettömillä maksutavoilla.

Romantik Hotel Kieler Kaufmann kartta

Osoite

Romantik Hotel Kieler Kaufmann

Kiel, Saksa

N 54.33874 E 10.15145

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa