1 / 44

Tum Mai Kaew Resort

Koh Lanta , Thaimaa

Hotellista

Tum Mai Kaew Resort sijaitsee lähellä rantaa, ja Klong Ninin ranta ja Khao Mai Kaewin luola 5 minuutin ajomatkan päässä. Tämä hotelli sijaitsee 9,3 km:n päässä kohteesta Long Beach ja 12,4 km:n päässä kohteesta Klong Daon ranta. Kaikissa 8 huoneessa on ilmastointi, jääkaappi sekä minibaari. Jokaisessa huoneessa on parveke. Mukavuuksiin kuuluu taulutelevisio ja satelliittikanavat. Käytössäsi on myös ilmainen langaton internetyhteys. Huoneissa on oma kylpyhuone, ja sen varusteluun kuuluu suihku, ilmaiset hygieniatuotteet ja hiustenkuivaaja. Käytössäsi on kuivapesula-/pesulapalvelut, matkatavarasäilytys ja pyykinpesutilat. Käytössäsi on lentokenttäkuljetukset (saatavilla ympäri vuorokauden). Jos saavut autolla, voit pysäköidä helposti, sillä ilmainen pysäköinti kuuluu myös palveluihin. Hotellin tarjoamiin harrastuksiin/mukavuuksiin kuuluu ulkouima-allas ja vuokrattavia polkupyöriä. Tämän hotellin palveluihin kuuluu muun muassa ilmainen langaton internetyhteys, concierge-palvelut ja grilli. Lähistöllä sijaitseville nähtävyyksille pääsee helposti alueellisilla kuljetuksilla (lisämaksusta). Hotelli tarjoaa asiakkailleen huonepalvelun. Maksullinen englantilainen aamiainen on tarjolla päivittäin.

  • Maksu englantilaisesta aamiaisesta: noin 150 THB aikuisille ja 100 THB lapsille
  • Lentokenttäkuljetusmaksu: 2000 THB per ajoneuvo yhteen suuntaan
  • Lisävuode: 550.0 THB per päivä

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

  • Enintään 2 korkeintaan 6 vuotta vanhaa lasta voi majoittua ilmaiseksi, kun he käyttävät vanhemman tai huoltajan huoneessa olevia sänkyjä.
  • Majoituspaikassa on tarjolla yhdistettäviä/vierekkäisiä huoneita, joiden saatavuus on rajoitettua. Niitä voi pyytää ottamalla yhteyttä majoituspaikkaan. Yhteystiedot löytyvät varausvahvistuksesta.

Tum Mai Kaew Resort kartta

Osoite

Tum Mai Kaew Resort

Ko Lanta, Thaimaa

N 7.543238 E 99.061459

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa