1 / 20

Dolphin Bungalows

Koh Phangan, Thaimaa

Hotellista

Dolphin Bungalows sijaitsee rannalla, ja Thong Nai Pan Noin ranta ja Thong Nai Pan Yain ranta sijaitsevat 15 minuutin ajomatkan päässä. Tämä rannalla sijaitseva lomakeskus sijaitsee 18,6 km:n päässä kohteesta Haad Rin Nokin ranta ja 18,8 km:n päässä kohteesta Thong Sala Pier. Tässä majoituspaikassa on 26 kodikasta huonetta. Jokaisessa huoneessa on parveke. Käytössäsi on kylpyhuone, jossa on suihku. Käytössäsi on kuivapesula-/pesulapalvelut ja tallelokero vastaanotossa. Palveluihin kuuluu ilmainen pysäköinti. Käytössäsi on puutarha sekä ilmainen langaton internetyhteys ja kiertoajelu-/lippupalvelu. Majoituspaikan rannalla sijaitseva ravintola, Dolphin Bar and Grill, tarjoaa näkymän valtamerelle, ja sen erikoisuuksiin kuuluu kansainvälinen keittiö. Palveluihin kuuluu myös baari/aulabaari. Maksullinen tilauksen mukaan valmistettu aamiainen tarjotaan päivittäin klo 8.30–12.00.

  • Maksu tilauksen mukaan valmistetusta aamiaisesta: noin 60–400 THB per henkilö

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

  • Tämä majoituspaikka ei salli lemmikkejä ja avustajaeläimiä.
  • Asiakkaat voivat päästä huoneeseen mobiililaitteella.
  • Kontaktiton sisäänkirjautuminen ja kontaktiton uloskirjautuminen ovat saatavilla.
  • Sisäänkirjautumisen yhteydessä asiakkaiden on esitettävä todiste täydestä COVID-19-rokotesarjasta.
  • COVID-19-rokotustodistus vaaditaan kaikilta vähintään 15-vuotiailta asiakkailta, joiden on oltava täysin rokotettuja vähintään 14 päivää ennen sisäänkirjautumista.

Dolphin Bungalows kartta

Osoite

Dolphin Bungalows

Koh Phangan, Thaimaa

N 9.768981 E 100.062757

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa