1 / 100

Anantara Rasananda Koh Phangan Villas

Koh Phangan, Thaimaa

Hotellista

Käytössäsi on ilmainen kiinteä internetyhteys, business center ja express-sisäänkirjautuminen. Asiakkailla on käytössään maksulliset lentokenttäkuljetukset (saatavilla pyynnöstä) ja maksulliset lauttaterminaalikuljetukset. Voit rentoutua täyden palvelun kylpylässä, jonka palveluihin sisältyvät muun muassa hierontapalvelut, vartalohoidot ja kasvohoidot. Paikan päällä on lisäksi ulkouima-allas, sauna sekä ympäri vuorokauden auki oleva kuntokeskus. Tämän lomakeskuksen palveluihin kuuluu muun muassa ilmainen langaton internetyhteys, concierge-palvelut ja lahjatavaraliikkeitä/lehtikioskeja. Asiakkaat pääsevät lähistöllä sijaitseviin kohteisiin alueellisilla kuljetuksilla (lisämaksusta). Palveluihin kuuluu baari/aulabaari, rantabaari ja allasbaari jos mielesi tekee raikasta juotavaa.

  • Myöhäinen uloskirjautuminen on saatavilla lisämaksusta (saatavuuden mukaan)

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

  • Hierontapalvelut tulee varata etukäteen. Varauksen voi tehdä ottamalla majoituspaikkaan yhteyttä ennen saapumista soittamalla varausvahvistuksessa olevaan numeroon.
  • 31.12. yöpymisten kokonaishintaan sisältyy pakollinen uudenvuodenaaton gaalaillallismaksu.
  • Tämä majoituspaikka ei salli lemmikkejä ja avustajaeläimiä.
  • Tarvitset auton päästäksesi tähän majoituspaikkaan.

Anantara Rasananda Koh Phangan Villas kartta

Osoite

Anantara Rasananda Koh Phangan Villas

Koh Phangan, Thaimaa

N 9.779299 E 100.05542

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa