1 / 54

PURO Krakow Stare Miasto

Krakova, Puola

Hotellista

PURO Krakow Stare Miasto sijaitsee keskustassa, joten Kuninkaan reitti (Droga Królewska) löytyy kivenheiton päästä ja Rynek Glowny (päätori) puolestaan vain 12 minuutin kävelymatkan päästä. Tämä tasokas hotelli sijaitsee 4 km:n päässä kohteesta Oskar Schindlerin tehdas ja 4,4 km:n päässä kohteesta Wawelin linna. Kaikkien 138 huoneen varusteluun kuuluu tablettitietokoneet ja LCD-televisio. Käytössäsi on satelliittikanavat ja ilmainen internetyhteys (langaton ja kiinteä). Huoneissa on oma kylpyhuone, ja sen varusteluun kuuluu designer-hygieniatuotteet ja hiustenkuivaaja. Varusteluun kuuluu tallelokero (johon mahtuu kannettava tietokone), työpöytä ja puhelin (ilmaiset ulkomaanpuhelut). Käytössäsi on ilmainen kiinteä internetyhteys, ympäri vuorokauden auki oleva business center ja express-uloskirjautuminen. Tämä hotelli tarjoaa asiakkailleen 39 neliömetriä kokoustiloja, joihin kuuluu konferenssitila ja kokoushuone. Käytössäsi on lentokenttäkuljetukset (saatavilla ympäri vuorokauden). Jos saavut autolla, voit pysäköidä helposti, sillä maksullinen omatoiminen pysäköinti kuuluu myös palveluihin. Käytössäsi on terassi sekä ilmainen langaton internetyhteys ja concierge-palvelut. Tämän hotellin palveluihin kuuluu televisio yleisissä tiloissa, viherseinä ja polkupyörävarasto. Tämä hotelli tarjoaa asiakkailleen ravintolan, kahvila ja huonepalvelun (rajoitettuina aikoina). Päätä päiväsi nauttimalla muutama drinkki baarissa. Maksullinen buffetaamiainen tarjotaan päivittäin klo 6.30–11.00.

  • Maksu buffetaamiaisesta: noin 80 PLN per henkilö
  • Lentokenttäkuljetusmaksu: 140 PLN per ajoneuvo (yhteen suuntaan, korkeintaan 3 henkilöä)
  • Omatoiminen pysäköinti: 100 PLN per päivä
  • Lisävuode: 100.0 PLN per yö

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

  • Majoituspaikassa on tarjolla yhdistettäviä/vierekkäisiä huoneita, joiden saatavuus on rajoitettua. Niitä voi pyytää ottamalla yhteyttä majoituspaikkaan. Yhteystiedot löytyvät varausvahvistuksesta.
  • Pysäköintialueella on korkeusrajoituksia.
  • Kontaktiton uloskirjautuminen on saatavilla.

PURO Krakow Stare Miasto kartta

Osoite

PURO Krakow Stare Miasto

Krakova, Puola

N 50.068646 E 19.94508

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa