1 / 27

Red Brick Apartments

Krakova, Puola

Hotellista

Red Brick Apartments sijaitsee keskustassa, joten Kuninkaan reitti (Droga Królewska) löytyy kivenheiton päästä ja Rynek Glowny (päätori) puolestaan vain 9 minuutin kävelymatkan päästä. Tämä hotelli sijaitsee 3,6 km:n päässä kohteesta Oskar Schindlerin tehdas ja 4,4 km:n päässä kohteesta Wawelin linna. Kaikkien 16 huoneen varusteluun kuuluu LCD-televisio. Mukavuuksiin kuuluu satelliittikanavat sekä ilmainen langaton internetyhteys. Varusteluun kuuluu puhelin, tallelokero ja työpöytä. Käytössäsi on ympäri vuorokauden auki oleva vastaanotto, matkatavarasäilytys ja tallelokero vastaanotossa. Hyödynnä lentokenttäkuljetukset (saatavilla ympäri vuorokauden). Seuraavat palvelut ovat saatavilla: ilmainen langaton internetyhteys ja kiertoajelu-/lippupalvelu. Maksullinen mukaan otettava tarjotaan päivittäin klo 6.00–10.00.

  • Maksu mukaan otettavasta aamiaisesta: noin 45 PLN aikuisille ja 45 PLN lapsille
  • Lentokenttäkuljetusmaksu: 90 PLN per ajoneuvo (yhteen suuntaan, korkeintaan 3 henkilöä)
  • Pysäköintimaksu lähellä sijaitsevalla pysäköintialueella: 90 PLN per päivä (45 metrin päässä)

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

  • Yksi korkeintaan 4 vuotta vanha lapsi voi majoittua ilmaiseksi, kun hän käyttää vanhemman tai huoltajan huoneessa olevia sänkyjä.
  • Asiakkaat voivat järjestää lemmikkien majoituksen ottamalla yhteyttä suoraan majoituspaikkaan käyttämällä varausvahvistuksessa olevia yhteystietoja.
  • Majoituspaikka siivotaan ammattimaisesti.
  • Kontaktiton sisäänkirjautuminen ja kontaktiton uloskirjautuminen ovat saatavilla.

Red Brick Apartments kartta

Osoite

Red Brick Apartments

Krakova, Puola

N 50.067244 E 19.943552

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa