1 / 100

Montaña de Fuego All Inclusive

Hotellista

Montaña de Fuego All Inclusive sijaitsee kansallispuistossa, ja Tabaconin kuumat lähteet ja Los Lagosin kuumat lähteet sijaitsevat 5 minuutin ajomatkan päässä. Tämä perheystävällinen hotelli sijaitsee 3,3 km:n päässä kohteesta Arenal Volcanon kansallispuisto ja 3,6 km:n päässä kohteesta Kalambun kuumat lähteet. Kaikissa 66 huoneessa on ilmastointi ja minibaari. Varusteluun kuuluu pillowtop-patjallinen sänky. Kaapelikanavat tarjoavat viihdykettä jokaiselle. Huoneet siivotaan päivittäin. Huoneissa on tallelokero. Etäisyydet pyöristetään lähimpään 0,1 mailiin ja kilometriin.

Go Adventure Park - 1,2 km / 0,7 mi
Titokún kuumat lähteet - 2,2 km / 1,4 mi
Arenal Natura Ecological Park - 2,4 km / 1,5 mi
Tabaconin kuumat lähteet - 2,7 km / 1,7 mi
Los Lagosin kuumat lähteet - 2,9 km / 1,8 mi
Arenal Volcanon kansallispuisto - 3,3 km / 2 mi
Paradise Hot Springs - 3,5 km / 2,2 mi
Kalambun kuumat lähteet - 3,6 km / 2,3 mi
Termales Los Laureles - 3,8 km / 2,3 mi
Baldin kuumat lähteet - 3,8 km / 2,3 mi
Ecotermales Fortuna - 4,2 km / 2,6 mi
Ecoglide Arenal Park - 5 km / 3,1 mi
Arenal-järvi - 8,5 km / 5,3 mi
Puentes Colgantes del Arenal - 9,1 km / 5,6 mi
Arenalin tulivuori - 9,2 km / 5,7 mi

Lähimmät lentokentät ovat:
La Fortuna (FON-Arenal) - 10,5 km / 6,5 mi
Juan Santamarían kansainvälinen lentoasema (SJO) - 125,1 km / 77,7 mi
Tobías Bolañosin kansainvälinen lentoasema (SYQ) - 141,7 km / 88 mi

Käytössäsi on business center, ilmaiset sanomalehdet aulassa ja ympäri vuorokauden auki oleva vastaanotto. Tämä hotelli tarjoaa asiakkailleen 10000 neliömetriä kokoustiloja, joihin kuuluu konferenssikeskus ja kokoushuone. Käytössäsi on lentokenttäkuljetukset (saatavilla ympäri vuorokauden). Jos saavut autolla, voit pysäköidä helposti, sillä ilmainen pysäköinti kuuluu myös palveluihin. Voit rentoutua kylpylässä, jonka palveluihin sisältyvät muun muassa hierontapalvelut, vartalohoidot ja kasvohoidot. Nauti auringosta hotellin yksityisellä rannalla tai kokeile palveluihin kuuluvaa 2 kuumavesiallasta. Hotellista löytyvät myös seuraavat mukavuudet/harrastukset: kuumat lähteet ja sauna. Tämän hotellin palveluihin kuuluu muun muassa ilmainen langaton internetyhteys, concierge-palvelut ja lastenvahti (lisämaksusta). Jos haluat viettää päiväsi ostoksilla, voit hyödyntää kuljetukset (lisämaksusta). Tämä hotelli tarjoaa asiakkailleen täysihoitohinnat, joihin sisältyvät paikan päällä olevissa ravintoloissa nautitut ateriat ja juomat. Ruokailuista tietyissä ravintoloissa, erikoisillallisista ja -aterioista, tietyistä juomista ja muista palveluista saatetaan veloittaa erillinen maksu.

Majoituspaikan ravintola, Acuarelas Restaurant, on hyvä paikka lounaan tai illallisen nauttimiseen; ravintolan erikoisuuksiin kuuluu paikallinen keittiö. Palveluihin kuuluu myös huonepalvelu (rajoitettuina aikoina). Rentoudu nauttimalla pari drinkkiä baarissa or allasbaarissa. Ilmainen buffetaamiainen tarjoillaan päivittäin klo 6.30–9.30.

  • Lentokenttäkuljetusmaksu: 180 USD per henkilö yhteen suuntaan
  • Lemmikkitakuumaksu: 200 USD per yöpyminen
  • Lemmikit: 50 USD per lemmikki per päivä

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

  • Kuumien lähteiden aukioloajat: 6.00–21.00.
  • Vain sisäänkirjautuneet asiakkaat saavat oleskella huoneissa.
  • Asiakkaat voivat järjestää lemmikkiensä majoituksen ottamalla yhteyttä suoraan majoituspaikkaan käyttämällä varausvahvistuksessa olevia yhteystietoja (lemmikeistä veloitetaan lisämaksuja, ja niistä löytyy lisätietoja lisämaksuja koskevassa osiossa).
  • Kaikki maksut voidaan maksaa käteisettömillä maksutavoilla.

Montaña de Fuego All Inclusive kartta

Osoite

Montaña de Fuego All Inclusive

La Fortuna, Costa Rica

N 10.504306 E -84.703078

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa