1 / 49

Hotellista

Wild Rose Inn sijaitsee golfkentän vieressä, ja Avenir Centre ja Casino New Brunswick 15 minuutin ajomatkan päässä. Tämä ylellinen majatalo sijaitsee 17,1 km:n päässä kohteesta Magic Mountain Water Park ja 17,2 km:n päässä kohteesta Magnetic Hill Zoo (eläintarha). Tässä majoituspaikassa on 16 yksilöllisesti sisustettua huonetta, joiden varusteluun kuuluu muun muassa takka ja LCD-televisio. Huoneiden Select Comfort -patjallisissa sängyissä on egyptinpuuvillaiset lakanat. Mukavuuksiin kuuluu DVD-soitin ja kaapelikanavat. Käytössäsi on myös ilmainen langaton internetyhteys. Huoneissa on oma kylpyhuone, ja sen varusteluun kuuluu suihkun ja kylpyammeen yhdistelmä, syvä kylpyamme ja ilmaiset hygieniatuotteet. Käytössäsi on business center, express-uloskirjautuminen ja ilmaiset sanomalehdet aulassa. Tämä majatalo tarjoaa asiakkailleen seuraavat kokoustilat: konferenssikeskus ja kokoushuone. Asiakkaiden käytössä on lentokenttäkuljetukset (saatavilla pyynnöstä) ilmaiseksi. Hyödynnä kuntosali, terassi ja puutarha. Tämän siirtomaatyylisen majatalon palveluihin kuuluu myös ilmainen langaton internetyhteys, pelihalli/-huone ja hääpalvelut. Tämä majatalo tarjoaa asiakkailleen ravintolan. Palveluihin kuuluu myös huonepalvelu (rajoitettuina aikoina). Päätä päiväsi nauttimalla muutama drinkki baarissa. Ilmainen buffetaamiainen tarjoillaan päivittäin klo 7.30–9.30. Tämä majoituspaikka on saanut virallisen tähtiluokituksensa Canada Select -ohjelmalta.

  • Myöhäinen uloskirjautuminen on saatavilla lisämaksusta (saatavuuden mukaan)

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

  • Yksi korkeintaan 5 vuotta vanha lapsi voi majoittua ilmaiseksi, kun hän käyttää vanhemman tai huoltajan huoneessa olevia sänkyjä.
  • Kaikki maksut voidaan maksaa käteisettömillä maksutavoilla.
  • Kontaktiton sisäänkirjautuminen ja kontaktiton uloskirjautuminen ovat saatavilla.

Wild Rose Inn kartta

Osoite

Wild Rose Inn

Lakeville Westmorland, New Brunswick, Kanada

N 46.13504 E -64.68969

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa