1 / 45

Hôtel Plein Soleil

Martinique, Martinique

Hotellista

Hôtel Plein Soleil sijaitsee valtameren rannalla, ja Windwardsaaret sijaitsee 1 minuutin ajomatkan päässä ja Martinique Regional Nature Park 5 minuutin ajomatkan päässä majoituspaikasta. Tämä tasokas hotelli sijaitsee 24,4 km:n päässä kohteesta Risteilyterminaali ja 4,6 km:n päässä kohteesta Clementin talo. Kaikissa 16 huoneessa on ilmastointi, jääkaappi sekä taulutelevisio. Huoneiden Select Comfort -patjallisissa sängyissä on ylelliset vuodevaatteet. Satelliittikanavat tarjoavat viihdykettä jokaiselle. Kylpyhuoneesta löytyy ilmaiset hygieniatuotteet ja hiustenkuivaaja. Käytössäsi on business center, ilmaiset sanomalehdet aulassa ja kuivapesula-/pesulapalvelut. Tämä hotelli tarjoaa asiakkailleen 70 neliömetriä kokoustiloja, joihin kuuluu konferenssitila ja kokoushuone. Palveluihin kuuluu ilmainen pysäköinti. Hemmottele itseäsi kylpylässä, jonka hoitoihin kuuluu muun muassa hierontapalvelut. Käytössäsi on myös ulkouima-allas. Tämän hotellin palveluihin kuuluu muun muassa concierge-palvelut, lastenvahti (lisämaksusta) ja hääpalvelut. Majoituspaikan fine dining -ravintola, Plein Soleil, tarjoaa näkymän valtamerelle, ja sen erikoisuuksiin kuuluu ranskalainen keittiö. Muihin palveluihin kuuluu baari/aulabaari ja huonepalvelu (rajoitettuina aikoina). Maksullinen mannermainen aamiainen on tarjolla päivittäin. Tämän majoituspaikan virallisen tähtiluokituksen on myöntänyt Ranskan turismin kehitysjärjestö ATOUT. Majoituspaikka on suljettu 29. elokuuta – 9. lokakuuta.

Majoituspaikka veloittaa seuraavat maksut:

  • Kaupungin perimä vero: 1.50 EUR per henkilö per yö. Tätä veroa ei peritä alle 18 vuotta vanhoilta lapsilta.

Tässä on mainittu kaikki majoituspaikan meille ilmoittamat maksut.

  • Maksu mannermaisesta aamiaisesta: noin 18–20 EUR aikuisille ja 18–20 EUR lapsille
  • Lisävuode: 22.0 EUR per yö

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

  • Hierontapalvelut tulee varata etukäteen. Varauksen voi tehdä ottamalla majoituspaikkaan yhteyttä ennen saapumista soittamalla varausvahvistuksessa olevaan numeroon.

Hôtel Plein Soleil kartta

Osoite

Hôtel Plein Soleil

Le Francois, Martinique

N 14.62482 E -60.89799

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa