1 / 61

Le Village de la Pointe

Martinique, Martinique

Hotellista

Le Village de la Pointe sijaitsee valtameren rannalla, ja Plage de Pointe Faula sijaitsee 1 minuutin ajomatkan päässä ja Fleurdo Eco-Excursion 13 minuutin ajomatkan päässä. Tämä mökki sijaitsee 17,8 km:n päässä kohteesta Montravail Forest ja 19,1 km:n päässä kohteesta Pointe Marinin ranta. Tässä majoituspaikassa on 86 viihtyisää ja ilmastoitua huonetta. Huoneiden varusteluun kuuluu muun muassa keittiö, jossa on jääkaappi ja liesi. Jokaisessa huoneessa on kalustetut lanait. Mukavuuksiin kuuluu taulutelevisio, ja ilmainen langaton internetyhteys pitää sinut yhteydessä verkkoon. Huone siivotaan päivittäin. Huoneissa on tallelokero ja mikroaaltouuni. Käytössäsi on kielitaitoinen henkilökunta, matkatavarasäilytys ja pyykinpesutilat. Palveluihin kuuluu ilmainen pysäköinti. Hemmottele itseäsi kylpylässä, jonka hoitoihin kuuluu muun muassa hierontapalvelut; terassi ja puutarha tarjoavat upeat näkymät. Tämän mökin palveluihin kuuluu muun muassa ilmainen langaton internetyhteys, kiertoajelu-/lippupalvelu ja piknikalue. Pizza palvelee majoituspaikan asiakkaita tai voit hyödyntää majoituspaikan välipalabaarin/delin. Hotelli järjestää ilmaiset kutsut, joilla voit tavata muita asiakkaita. Kutsut järjestetään päivittäin. Käytössäsi on allasbaari sekä 3 rantabaaria.

Majoituspaikka veloittaa seuraavat maksut:

  • Takuumaksu: 500 EUR
  • Kaupungin perimä vero: 3.00 EUR per henkilö per yö. Tätä veroa ei peritä alle 18 vuotta vanhoilta lapsilta.

Tässä on mainittu kaikki majoituspaikan meille ilmoittamat maksut.

  • Siivous on saatavilla lisämaksusta, joka vaihtelee yksikön koon mukaan.
  • Vauvansänky: 15.0 EUR per yöpyminen

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

  • Hierontapalvelut tulee varata etukäteen. Varauksen voi tehdä ottamalla majoituspaikkaan yhteyttä ennen saapumista soittamalla varausvahvistuksessa olevaan numeroon.
  • Vain sisäänkirjautuneet asiakkaat saavat oleskella huoneissa.
  • Tämä majoituspaikka ei salli lemmikkejä ja avustajaeläimiä.
  • Majoituspaikka siivotaan ammattimaisesti.

Le Village de la Pointe kartta

Osoite

Le Village de la Pointe

Le Vauclin, Martinique

N 14.54021 E -60.82904

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa