1 / 48

Villa Domus Salento Suites & Rooms

Lecce, Italia

Hotellista

Mukavuuksiin kuuluu kaapelikanavat sekä ilmainen langaton internetyhteys. Kylpyhuoneesta löytyy ilmaiset hygieniatuotteet ja bidee. Huone siivotaan päivittäin. Huoneissa on tallelokero (johon mahtuu kannettava tietokone) ja minibaari. Käytössäsi on express-uloskirjautuminen, kuivapesula-/pesulapalvelut ja matkatavarasäilytys. Käytössäsi on lentokenttäkuljetukset (saatavilla ympäri vuorokauden). Jos saavut autolla, voit pysäköidä helposti, sillä maksullinen omatoiminen pysäköinti kuuluu myös palveluihin. Hyödynnä terassi, puutarha ja ilmainen langaton internetyhteys. Tämän aamiaismajoituksen palveluihin kuuluu muun muassa lastenvahti (lisämaksusta), kampaamo ja ostosmahdollisuuksia paikan päällä. Tämä aamiaismajoitus tarjoaa asiakkailleen ravintolan. Palveluihin kuuluu myös huonepalvelu. Baarissa voit nauttia raikasta juotavaa.

Majoituspaikka veloittaa seuraavat maksut:

  • Kaupunki perii kaupunkiveron, joka maksetaan majoituspaikassa. Veron määrä riippuu kaudesta, eikä sitä välttämättä peritä ympäri vuoden. Muita poikkeuksia tai alennuksia saatetaan soveltaa. Lisätietoja saat ottamalla yhteyttä majoituspaikkaan varausvahvistuksessa olevia tietoja käyttäen.

Tässä on mainittu kaikki majoituspaikan meille ilmoittamat maksut.

  • Kaikkien asiakkaiden, myös lasten, tulee olla läsnä sisäänkirjautumisen yhteydessä, ja heidän tulee näyttää virallinen kuvallinen henkilöllisyystodistus tai passi.

Villa Domus Salento Suites & Rooms kartta

Osoite

Villa Domus Salento Suites & Rooms

Lecce, Italia

N 40.34393 E 18.17258

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa