1 / 59

a&o Leipzig Hauptbahnhof

Leipzig, Saksa

Hotellista

Mukavuuksiin kuuluu satelliittikanavat sekä ilmainen langaton internetyhteys. Käytössäsi on kylpyhuone, josta löytyy suihku ja hiustenkuivaaja. Käytössäsi on muun muassa tallelokero ja työpöytä, ja silitysrauta/-lauta on myös saatavilla pyynnöstä. Käytössäsi on express-uloskirjautuminen, ilmaiset sanomalehdet aulassa ja ympäri vuorokauden auki oleva vastaanotto. Tämä hotelli tarjoaa asiakkailleen seuraavat kokoustilat: konferenssitila ja kokoushuoneita. Palveluihin kuuluu maksullinen omatoiminen pysäköinti. Käytössäsi on terassi sekä ilmainen langaton internetyhteys ja televisio yleisissä tiloissa. Tämän hotellin palveluihin kuuluu kiertoajelu-/lippupalvelu ja polkupyörävarasto. A&o Leipzig Hauptbahnhof tarjoaa asiakkailleen välipalabaarin/delin. Päätä päiväsi nauttimalla muutama drinkki baarissa.

Majoituspaikka veloittaa seuraavat maksut:

  • Kaupunki perii kaupunkiveron, joka maksetaan majoituspaikassa. Poikkeuksia tai alennuksia saatetaan soveltaa. Lisätietoja saat ottamalla yhteyttä majoituspaikkaan varausvahvistuksessa olevia tietoja käyttäen.

Tässä on mainittu kaikki majoituspaikan meille ilmoittamat maksut.

  • Lemmikkejä saa tuoda vain tiettyihin huoneisiin (saat lisätietoja näistä maksuista lisämaksuja koskevasta osiosta). Asiakkaat voivat pyytää tällaista huonetta ottamalla yhteyttä suoraan majoituspaikkaan käyttämällä varausvahvistuksessa olevia yhteystietoja.
  • Kontaktiton uloskirjautuminen on saatavilla.

a&o Leipzig Hauptbahnhof kartta

Osoite

a&o Leipzig Hauptbahnhof

Leipzig, Saksa

N 51.34504 E 12.38584

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa