1 / 35

Hotel 3 Linden

Leipzig, Saksa

Hotellista

Haus Auenseen tapahtumapaikka ja Red Bull Arena sijaitsevat 10 minuutin ajomatkan päässä majoituspaikasta. Tämä hotelli sijaitsee 8 km:n päässä kohteesta Leipzigin eläintarha ja 8,7 km:n päässä kohteesta Leipzigin yliopisto. Kaikkien 40 huoneen varusteluun kuuluu taulutelevisio. Mukavuuksiin kuuluu satelliittikanavat sekä ilmainen langaton internetyhteys. Käytössäsi on kylpyhuone, jossa on suihku. Varusteluun kuuluu puhelin, työpöytä ja ilmainen pullovesi. Käytössäsi on tietokonepiste, ympäri vuorokauden auki oleva vastaanotto ja kielitaitoinen henkilökunta. Tämä hotelli tarjoaa asiakkailleen 100 neliömetriä kokoustiloja, joihin kuuluu konferenssikeskus ja kokoushuoneita. Palveluihin kuuluu ilmainen pysäköinti. Hyödynnä terassi, puutarha ja ilmainen langaton internetyhteys. Tämän hotellin palveluihin kuuluu ostosmahdollisuuksia paikan päällä, hääpalvelut ja televisio yleisissä tiloissa. Majoituspaikan ravintolassa, "Zum Pferdestall", on baari/aulabaari. Halutessasi käytössäsi on myös huonepalvelu. Maksullinen buffetaamiainen tarjotaan päivittäin klo 6.30–9.30. Hotelstars-unioni määrittää majoituspaikkojen virallisen tähtiluokituksen maassa: Saksa. Tämän majoituspaikan tähtiluokitus on 3 stars.

Majoituspaikka veloittaa seuraavat maksut:

  • Kaupunki perii kaupunkiveron, joka maksetaan majoituspaikassa. Poikkeuksia tai alennuksia saatetaan soveltaa. Lisätietoja saat ottamalla yhteyttä majoituspaikkaan varausvahvistuksessa olevia tietoja käyttäen.
  • 5.00 prosentin suuruinen kaupunki-/paikallisvero peritään

Tässä on mainittu kaikki majoituspaikan meille ilmoittamat maksut.

  • Maksu buffetaamiaisesta: noin 12.00 EUR aikuisille ja 7.50 EUR lapsille
  • Vauvansänky: 6.0 EUR per päivä
  • Lisävuode: 15.0 EUR per yö

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

Hotel 3 Linden kartta

Osoite

Hotel 3 Linden

Leipzig, Saksa

N 51.34511 E 12.27265

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa