1 / 36

Résidence La Marina

Martinique, Martinique

Hotellista

Windwardsaaret ja Martinique Regional Nature Park sijaitsevat muutaman askeleen päässä majoituspaikasta. Tämä rannalla sijaitseva hotelli sijaitsee 32,4 km:n päässä kohteesta Risteilyterminaali ja 0,9 km:n päässä kohteesta Pointe du Bout'n ranta. Tässä majoituspaikassa on 20 viihtyisää ja ilmastoitua huonetta. Huoneiden varusteluun kuuluu muun muassa keittonurkkaus, jossa on jääkaappi ja liesi. Mukavuuksiin kuuluu satelliittikanavat sekä ilmainen langaton internetyhteys. Varusteluun kuuluu puhelin, tallelokero ja mikroaaltouuni. Käytössäsi on business center, kuivapesula-/pesulapalvelut ja kielitaitoinen henkilökunta. Palveluihin kuuluu ilmainen pysäköinti. Täyden palvelun kylpylässä voit rentoutua esimerkiksi hieronnassa. Nauti auringosta hotellin yksityisellä rannalla tai kokeile palveluihin kuuluvaa 2 ulkouima-allasta. Hotellista löytyvät myös seuraavat mukavuudet/harrastukset: ulkotenniskenttä ja sauna. Tämän hotellin palveluihin kuuluu muun muassa ilmainen langaton internetyhteys, lastenvahti (lisämaksusta) ja kiertoajelu-/lippupalvelu. Le Boucaut palvelee majoituspaikan asiakkaita. Baarissa voit nauttia raikasta juotavaa. Ilmainen buffetaamiainen tarjoillaan päivittäin klo 6.30–9.30.

Majoituspaikka veloittaa seuraavat maksut:

  • Kaupungin perimä vero: 3.00 EUR per henkilö per yö. Tätä veroa ei peritä alle 18 vuotta vanhoilta lapsilta.

Tässä on mainittu kaikki majoituspaikan meille ilmoittamat maksut.

  • Siivous on saatavilla lisämaksusta.

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

  • Golfin tiiajat tulee varata etukäteen. Varauksen voi tehdä ottamalla majoituspaikkaan yhteyttä ennen saapumista soittamalla varausvahvistuksessa olevaan numeroon.
  • Yksi korkeintaan 7 vuotta vanha lapsi voi majoittua ilmaiseksi, kun hän käyttää vanhemman tai huoltajan huoneessa olevia sänkyjä.
  • Kaikki maksut voidaan maksaa käteisettömillä maksutavoilla.

Résidence La Marina kartta

Osoite

Résidence La Marina

Les Trois-Îlets, Martinique

N 14.558522 E -61.049776

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa