1 / 60

Hotel le Grand Chalet

Saas-Fee, Sveitsi

Hotellista

Hotel le Grand Chalet sijaitsee golfkentän vieressä, ja Leysinin talviurheilukeskus ja Leysin - Tête d'Aï sijaitsevat muutaman askeleen päässä. Tämä golfin pelaamiseen soveltuva hotelli sijaitsee 1 km:n päässä kohteesta Leysin–Berneusen gondolihissi ja 1 km:n päässä kohteesta Ski Lift Leysin - Mayen. Kaikkien 30 huoneen varusteluun kuuluu taulutelevisio. Huoneiden pillowtop-patjallisissa sängyissä on ylelliset vuodevaatteet. Mukavuuksiin kuuluu satelliittikanavat sekä ilmainen langaton internetyhteys. Käytössäsi on kylpyhuone, josta löytyy suihku ja hiustenkuivaaja. Etäisyydet pyöristetään lähimpään 0,1 mailiin ja kilometriin.

Leysinin talviurheilukeskus - 0,1 km / 0,1 mi
Leysin - Tête d'Aï - 0,1 km / 0,1 mi
Ski Lift Leysin - Mayen - 0,8 km / 0,5 mi
Leysin–Berneusen gondolihissi - 0,8 km / 0,5 mi
Leysin–Tete d'Ain hiihtohissi - 0,8 km / 0,5 mi
Kelkkailupuisto - 1,9 km / 1,2 mi
Brionin hiihtohissi - 3,5 km / 2,2 mi
Les Fersin hiihtohissi - 3,5 km / 2,2 mi
Aï–Berneusen hiihtohissi - 4,6 km / 2,8 mi
Gruyère Pays-d'Enhaut Regional Nature Park - 12,8 km / 8 mi
Vers l'Églisen hiihtohissi - 13,6 km / 8,5 mi
Ski Lift Les Fontaines - Lioson d'en Bas - 13,9 km / 8,6 mi
Diablerets–Isenaun gondolihissi - 15,6 km / 9,7 mi
Vioz–Mazotsin hiihtohissi - 15,7 km / 9,8 mi
Jorasse - 16,8 km / 10,4 mi

Lähimmät lentokentät ovat:
Sion (SIR) - 72,9 km / 45,3 mi
Geneven kansainvälinen lentokenttä (GVA) - 123,8 km / 76,9 mi

Majoituspaikan ensisijainen lentokenttä on Geneven kansainvälinen lentokenttä (GVA).

Käytössäsi on business center, express-sisäänkirjautuminen ja express-uloskirjautuminen. Tämä hotelli tarjoaa asiakkailleen 30 neliömetriä kokoustiloja, joihin kuuluu konferenssitila ja kokoushuoneita. Kylpylän rentouttaviin hoitoihin kuuluvat muun muassa hierontapalvelut, vartalohoidot ja kasvohoidot. Tämä hotelli on kätevä kohde, sillä se sijaitsee aivan rinteiden yhteydessä. Hotellista löytyvät myös seuraavat palvelut: kuumavesiallas ja sauna. Tämän hotellin palveluihin kuuluu muun muassa ilmainen langaton internetyhteys, concierge-palvelut ja suksivarasto. Hotellin ravintola, Le Carnotzet, on hyvä paikka lounaan tai illallisen nauttimiseen. Palveluihin kuuluu myös huonepalvelu (rajoitettuina aikoina). Päätä päiväsi nauttimalla muutama drinkki baarissa. Ilmainen mannermainen aamiainen tarjoillaan päivittäin klo 7.30–10.00. Hotelstars-unioni määrittää majoituspaikkojen virallisen tähtiluokituksen maassa: Sveitsi. Tämän majoituspaikan tähtiluokitus on 3 stars. Majoituspaikka on suljettu 8. lokakuuta – 16. joulukuuta.

Majoituspaikka veloittaa seuraavat maksut:

  • Kaupungin perimä vero: 4.60 CHF per henkilö per yö aikuisilta; 2.90 CHF per yö asiakkailta, jotka ovat iältään 6–16 vuotta vanhoja. Tätä veroa ei peritä alle 6 vuotta vanhoilta lapsilta.

Tässä on mainittu kaikki majoituspaikan meille ilmoittamat maksut.

  • Lemmikit: 10 CHF per lemmikki per päivä
  • Avustajaeläimistä ei veloiteta lisämaksuja
  • Myöhäinen uloskirjautuminen on saatavilla lisämaksusta (saatavuuden mukaan)
  • Lisävuode: 50.0 CHF per yö

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

  • Hierontapalvelut ja kylpylähoidot tulee varata etukäteen. Varauksen voi tehdä ottamalla majoituspaikkaan yhteyttä ennen saapumista soittamalla varausvahvistuksessa olevaan numeroon.
  • Lemmikkejä saa tuoda vain tiettyihin huoneisiin, ja myös muita lemmikkejä koskevia rajoituksia sovelletaan (saat lisätietoja lemmikeistä veloitettavista maksuista lisämaksuja koskevasta osiosta). Asiakkaat voivat pyytää tällaista huonetta ottamalla yhteyttä suoraan majoituspaikkaan käyttämällä varausvahvistuksessa olevia yhteystietoja.
  • Kaikki maksut voidaan maksaa käteisettömillä maksutavoilla.
  • Kontaktiton sisäänkirjautuminen ja kontaktiton uloskirjautuminen ovat saatavilla.

Hotel le Grand Chalet kartta

Osoite

Hotel le Grand Chalet

Leysin, Sveitsi

N 46.347029 E 7.011435

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa