1 / 16

Hotellista

Albergo Ragno sijaitsee lähellä rantaa, ja Piazza Brescia ja Piazza Milano 5 minuutin ajomatkan päässä. Tämä perheystävällinen hotelli sijaitsee 3,1 km:n päässä kohteesta Piazza Mazzini ja 4,4 km:n päässä kohteesta Caribe Bay Jesolon teemapuisto. Tässä majoituspaikassa on 40 kodikasta huonetta. Mukavuuksiin kuuluu digitaalikanavat sekä ilmainen langaton internetyhteys. Huoneissa on oma kylpyhuone, ja sen varusteluun kuuluu suihku, ilmaiset hygieniatuotteet ja hiustenkuivaaja. Huone siivotaan päivittäin. Huoneissa on puhelin ja tallelokero. Käytössäsi on ilmaiset sanomalehdet aulassa, kielitaitoinen henkilökunta ja matkatavarasäilytys. Käytössäsi on lentokenttäkuljetukset. Jos saavut autolla, voit pysäköidä helposti, sillä ilmainen pysäköinti kuuluu myös palveluihin. Hemmottele itseäsi kylpylässä, jonka hoitoihin kuuluu muun muassa hierontapalvelut. Käytössäsi on myös vuokrattavia polkupyöriä. Tämän hotellin palveluihin kuuluu muun muassa ilmainen langaton internetyhteys, pelihalli/-huone ja kampaamo. Tämä hotelli tarjoaa asiakkailleen ravintolan. Palveluihin kuuluu myös huonepalvelu. Päätä päiväsi nauttimalla muutama drinkki baarissa.

Majoituspaikka veloittaa seuraavat maksut:

  • Kaupunki perii majoituspaikassa maksettavan veron. Tätä veroa ei peritä Venetsian asukkailta eikä alle 10 vuotta vanhoista lapsista. Muita poikkeuksia saatetaan soveltaa potilaisiin ja heidän avustajiinsa sekä henkilöihin, jotka yöpyvät kaupungissa tietystä syystä/velvollisuudesta, jos he esittävät asianmukaiset asiakirjat majoituspaikassa. 1.–31.1. välisenä aikana vero on 30 prosenttia vähemmän.
  • Kaupungin perimä vero: 1.10.–30.4. välisenä aikana 0.00 EUR per henkilö per yö, korkeintaan 10 yöltä
  • Kaupungin perimä vero: 1.5.–30.9. välisenä aikana 1.30 EUR per henkilö, per yö, korkeintaan 10 yöltä

Tässä on mainittu kaikki majoituspaikan meille ilmoittamat maksut.

  • Kaikkien asiakkaiden, myös lasten, tulee olla läsnä sisäänkirjautumisen yhteydessä, ja heidän tulee näyttää virallinen kuvallinen henkilöllisyystodistus tai passi.
  • Kansallisten määräysten vuoksi käteismaksut eivät voi ylittää 5000 EUR:n suuruista summaa tässä majoituspaikassa. Saat lisätietoja asiasta ottamalla yhteyttä majoituspaikkaan varausvahvistuksessa olevien tietojen avulla.

Albergo Ragno kartta

Osoite

Albergo Ragno

Lido di Jesolo-Cavallino, Italia

N 45.50729 E 12.65075

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa