1 / 71

Hotellista

Käytössäsi on ympäri vuorokauden auki oleva vastaanotto ja pyykinpesutilat. Käytössäsi on lentokenttäkuljetukset (saatavilla ympäri vuorokauden). Jos saavut autolla, voit pysäköidä helposti, sillä ilmainen pysäköinti kuuluu myös palveluihin. Hemmottele itseäsi kylpylässä, jonka hoitoihin kuuluu muun muassa hierontapalvelut. Käytössäsi on myös vuokrattavia polkupyöriä. Tämän välimerellisen huoneistohotellin palveluihin kuuluu myös ilmainen langaton internetyhteys, hääpalvelut ja kiertoajelu-/lippupalvelu. Lähistöllä sijaitseville nähtävyyksille pääsee helposti alueellisilla kuljetuksilla (lisämaksusta). Villa Paradiso tarjoaa asiakkailleen välipalabaarin/delin. Päätä päiväsi nauttimalla muutama drinkki baarissa.

  • Kaikkien asiakkaiden, myös lasten, tulee olla läsnä sisäänkirjautumisen yhteydessä, ja heidän tulee näyttää virallinen kuvallinen henkilöllisyystodistus tai passi.
  • Asiakkaat voivat järjestää lemmikkien majoituksen ottamalla yhteyttä suoraan majoituspaikkaan käyttämällä varausvahvistuksessa olevia yhteystietoja.

Villa Paradiso kartta

Osoite

Villa Paradiso

Lipari, Italia

N 38.475335 E 14.928085

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa