1 / 71

Staybridge Suites Liverpool, an IHG Hotel

Liverpool, Iso-Britannia

Hotellista

Staybridge Suites Liverpool, an IHG Hotel sijaitsee keskustassa, ja Royal Albert Dock ja The Beatles Story Museum 5 minuutin kävelymatkan päässä. Tämä tasokas hotelli sijaitsee 1,4 km:n päässä kohteesta Tate Liverpool ja 1,5 km:n päässä kohteesta Liverpool ONE. Tässä majoituspaikassa on 132 yksilöllisesti sisustettua huonetta. Huoneiden varusteluun kuuluu muun muassa keittiö, jossa on jääkaappi ja liesi. Mukavuuksiin kuuluu taulutelevisio ja satelliittikanavat. Käytössäsi on myös ilmainen langaton internetyhteys. Huone siivotaan päivittäin. Huoneissa on tallelokero ja työpöytä. Etäisyydet pyöristetään lähimpään 0,1 mailiin ja kilometriin.

M&S Bank Arena - 0,1 km / 0,1 mi
ACC Liverpool - 0,1 km / 0,1 mi
Liverpool Wheel - 0,1 km / 0,1 mi
Royal Albert Dock - 0,2 km / 0,1 mi
The Beatles Story Museum - 0,2 km / 0,2 mi
BT Convention Centre - 0,3 km / 0,2 mi
Tate Liverpool - 0,4 km / 0,3 mi
Merseysiden merenkulkumuseo - 0,5 km / 0,3 mi
Kansainvälinen orjuusmuseo - 0,5 km / 0,3 mi
Chavasse Park - 0,7 km / 0,4 mi
Liverpool ONE - 0,7 km / 0,4 mi
Grosvenor Casino Liverpool - 0,8 km / 0,5 mi
Museum of Liverpool - 0,8 km / 0,5 mi
Port of Liverpool Building (historiallinen rakennus) - 1 km / 0,6 mi
Liverpool Pier Head Ferry Terminal - 1 km / 0,6 mi

Lähimmät lentokentät ovat:
Liverpool (LPL-John Lennon) - 14,4 km / 9 mi
Manchesterin lentokenttä (MAN) - 59,4 km / 36,9 mi

Majoituspaikan ensisijainen lentokenttä on Liverpool (LPL-John Lennon).

Käytössäsi on ilmainen kiinteä internetyhteys, tietokonepiste ja kuivapesula-/pesulapalvelut. Palveluihin kuuluu maksullinen omatoiminen pysäköinti. Hyödynnä kuntosali ja terassi. Tämän hotellin palveluihin kuuluu ilmainen langaton internetyhteys, takka aulassa ja kiertoajelu-/lippupalvelu. Staybridge Suites Liverpool, an IHG Hotel tarjoaa asiakkailleen myymälän. Päätä päiväsi nauttimalla muutama drinkki baarissa. Ilmainen mukaan otettava aamiainen tarjoillaan päivittäin klo 6.30–11.00. Tämän majoituspaikan virallinen tähtiluokitus on Englannin kansallisen matkailujohtokunnan VisitEnglandin myöntämä.
  • Omatoiminen pysäköinti: 20 GBP per päivä
  • Pysäköintimaksu lähistöllä sijaitsevalla pysäköintialueella: 20 GBP per yö(100 metrin päässä; avoinna vuorokauden ympäri)
  • Lemmikkitakuumaksu: 150.00 GBP per yöpyminen
  • Lemmikit: 20.00 GBP per lemmikki per yö
  • Avustajaeläimistä ei veloiteta lisämaksuja

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

  • Majoituspaikassa on tarjolla yhdistettäviä/vierekkäisiä huoneita, joiden saatavuus on rajoitettua. Niitä voi pyytää ottamalla yhteyttä majoituspaikkaan. Yhteystiedot löytyvät varausvahvistuksesta.
  • Lemmikkejä saa tuoda vain tiettyihin huoneisiin, ja myös muita lemmikkejä koskevia rajoituksia sovelletaan (saat lisätietoja lemmikeistä veloitettavista maksuista lisämaksuja koskevasta osiosta). Asiakkaat voivat pyytää tällaista huonetta ottamalla yhteyttä suoraan majoituspaikkaan käyttämällä varausvahvistuksessa olevia yhteystietoja.
  • Kontaktiton sisäänkirjautuminen ja kontaktiton uloskirjautuminen ovat saatavilla.
  • Tämä majoituspaikka toivottaa tervetulleiksi kaikki asiakkaat seksuaaliseen suuntautumiseen tai sukupuoli-identiteettiin katsomatta (LGBTQ+ -ystävällinen).

Staybridge Suites Liverpool, an IHG Hotel kartta

Osoite

Staybridge Suites Liverpool, an IHG Hotel

Liverpool, Englanti, Yhdistynyt kuningaskunta

N 53.39781 E -2.990839

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa