1 / 72

Casa Coco Boutique Hotel Spa Adults Only

Lloret de Mar, Espanja

Hotellista

Mukavuuksiin kuuluu satelliittikanavat sekä ilmainen langaton internetyhteys. Huoneissa on oma kylpyhuone, ja sen varusteluun kuuluu suihku, sadesuihkupää ja ilmaiset hygieniatuotteet. Huone siivotaan päivittäin. Huoneissa on tallelokero (johon mahtuu kannettava tietokone) ja työpöytä. Käytössäsi on ympäri vuorokauden auki oleva vastaanotto ja hissi. Täyden palvelun kylpylässä voit rentoutua esimerkiksi hieronnassa. Casa Coco Boutique Hotel Spa Adults Only tarjoaa asiakkailleen ravintolan. Baarissa voit nauttia raikasta juotavaa.

  • Hierontapalvelut ja kylpylähoidot tulee varata etukäteen. Varauksen voi tehdä ottamalla majoituspaikkaan yhteyttä ennen saapumista soittamalla varausvahvistuksessa olevaan numeroon.
  • Lemmikkejä saa tuoda vain tiettyihin huoneisiin, ja myös muita lemmikkejä koskevia rajoituksia sovelletaan (saat lisätietoja lemmikeistä veloitettavista maksuista lisämaksuja koskevasta osiosta). Asiakkaat voivat pyytää tällaista huonetta ottamalla yhteyttä suoraan majoituspaikkaan käyttämällä varausvahvistuksessa olevia yhteystietoja.
  • Pysäköintialueella on korkeusrajoituksia.

Casa Coco Boutique Hotel Spa Adults Only kartta

Osoite

Casa Coco Boutique Hotel Spa Adults Only

Lloret de Mar, Espanja

N 41.706063 E 2.855333

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa