1 / 26

Villa Toscana Il Pino B&B

Pisa-Lucca, Italia

Hotellista

Mukavuuksiin kuuluu digitaalikanavat sekä ilmainen langaton internetyhteys. Kylpyhuoneesta löytyy suihku, ilmaiset hygieniatuotteet ja bidee. Huone siivotaan päivittäin. Huoneissa on työpöytä ja ilmainen pullovesi. Käytössäsi on kuivapesula-/pesulapalvelut, matkatavarasäilytys ja pyykinpesutilat. Palveluihin kuuluu ilmainen pysäköinti. Hyödynnä polkupyörien vuokraus, terassi ja puutarha. Tämän aamiaismajoituksen palveluihin kuuluu muun muassa ilmainen langaton internetyhteys, piknikalue ja grilli. Villa Toscana Il Pino B&B tarjoaa asiakkailleen ravintolan. Maksullinen buffetaamiainen on tarjolla päivittäin.

  • Kaikkien asiakkaiden, myös lasten, tulee olla läsnä sisäänkirjautumisen yhteydessä, ja heidän tulee näyttää virallinen kuvallinen henkilöllisyystodistus tai passi.
  • Asiakkaat voivat järjestää lemmikkiensä majoituksen ottamalla yhteyttä suoraan majoituspaikkaan käyttämällä varausvahvistuksessa olevia yhteystietoja (lemmikeistä veloitetaan lisämaksuja, ja niistä löytyy lisätietoja lisämaksuja koskevassa osiossa).

Villa Toscana Il Pino B&B kartta

Osoite

Villa Toscana Il Pino B&B

Lucca, Italia

N 43.83788 E 10.52641

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa