1 / 27

Fortune Pandiyan Hotel - Member ITC Hotel Group

Madurai, Intia

Hotellista

Fortune Pandiyan Hotel - Member ITC Hotel Group sijaitsee bisnesalueella, ja Meenakshi Ammanin temppeli ja Pazhamudhir Solai 10 minuutin ajomatkan päässä. Tämä kylpylälomalle soveltuva hotelli sijaitsee 2,1 km:n päässä kohteesta Madurai Government Museum ja 2,5 km:n päässä kohteesta Goripalayam Dargah. Kaikissa 57 huoneessa on ilmastointi, minibaari sekä äly-tv:t. Mukavuuksiin kuuluu satelliittikanavat sekä ilmainen langaton internetyhteys. Huoneissa on oma kylpyhuone, ja sen varusteluun kuuluu kylpyamme tai suihku, ilmaiset hygieniatuotteet ja hiustenkuivaaja. Huone siivotaan päivittäin. Huoneissa on tallelokero ja työpöytä. Käytössäsi on business center, ilmaiset sanomalehdet aulassa ja kuivapesula-/pesulapalvelut. Palveluihin kuuluu ilmainen pysäköinti. Täyden palvelun kylpylässä voit rentoutua muun muassa hieronnassa. Paikan päällä on lisäksi ulkouima-allas sekä kuntosali. Tämän hotellin palveluihin kuuluu muun muassa ilmainen langaton internetyhteys, concierge-palvelut ja lahjatavaraliikkeitä/lehtikioskeja. Hotellin ravintola, The Orchid, on hyvä paikka lounaan tai illallisen nauttimiseen. Palveluihin kuuluu myös ympärivuorokautinen huonepalvelu. Päätä päiväsi nauttimalla muutama drinkki baarissa. Maksullinen buffetaamiainen on tarjolla päivittäin.

Majoituspaikka veloittaa seuraavat maksut:

  • Jouluaaton (24.12.) gaalaillallinen per aikuinen: 1000 INR
  • Joulupäivän (25.12.) gaalaillallinen per aikuinen: 1000 INR
  • Uudenvuodenaaton (31.12.) gaalaillallinen per aikuinen: 2750 INR
  • Uudenvuodenpäivän gaalaillallinen per aikuinen: 1000 INR

Tässä on mainittu kaikki majoituspaikan meille ilmoittamat maksut.

  • Maksu buffetaamiaisesta: noin 550 INR aikuisille ja 550 INR lapsille
  • Lisävuode: 1344 INR per päivä

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

  • Vain sisäänkirjautuneet asiakkaat saavat oleskella huoneissa.
  • Majoituspaikassa on tarjolla yhdistettäviä/vierekkäisiä huoneita, joiden saatavuus on rajoitettua. Niitä voi pyytää ottamalla yhteyttä majoituspaikkaan. Yhteystiedot löytyvät varausvahvistuksesta.

Fortune Pandiyan Hotel - Member ITC Hotel Group kartta

Osoite

Fortune Pandiyan Hotel - Member ITC Hotel Group

Madurai, Intia

N 9.939042 E 78.138177

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa