1 / 51

Hotel Cristal Vieira Praia & SPA

Vieira de Leiria, Portugali

Hotellista

Hotel Cristal Vieira Praia & SPA sijaitsee rannalla, ja Percurso dos Sete Vales Suspensos sijaitsee 8 minuutin kävelymatkan päässä majoituspaikasta. Tämä tasokas hotelli sijaitsee 15,6 km:n päässä kohteesta São Pedro de Muelin majakka ja 16,6 km:n päässä kohteesta São Pedro de Muelin uimaranta. Tässä majoituspaikassa on 100 yksilöllisesti sisustettua huonetta, joiden varusteluun kuuluu muun muassa minibaari ja LCD-televisio. Mukavuuksiin kuuluu satelliittikanavat sekä ilmainen langaton internetyhteys. Käytössäsi on kylpyhuone, josta löytyy suihku ja hiustenkuivaaja. Huone siivotaan päivittäin. Huoneissa on tallelokero ja työpöytä. Käytössäsi on ilmaiset sanomalehdet aulassa, kuivapesula-/pesulapalvelut ja ympäri vuorokauden auki oleva vastaanotto. Palveluihin kuuluu ilmainen pysäköinti. Voit rentoutua kylpylässä, jonka palveluihin sisältyvät muun muassa hierontapalvelut, vartalohoidot ja kasvohoidot. Paikan päällä on lisäksi ilmainen vesipuisto, sisäuima-allas sekä kuumavesiallas. Tämän hotellin palveluihin kuuluu ilmainen langaton internetyhteys, pelihalli/-huone ja juhlasali. Tämä hotelli tarjoaa asiakkailleen täysihoitohinnat, joihin sisältyvät paikan päällä olevissa ravintoloissa nautitut ateriat ja juomat. Ruokailuista tietyissä ravintoloissa, erikoisillallisista ja -aterioista, tietyistä juomista ja muista palveluista saatetaan veloittaa erillinen maksu.

Tämä hotelli tarjoaa asiakkailleen ravintolan. Palveluihin kuuluu myös huonepalvelu (rajoitettuina aikoina). Palveluihin kuuluu myös baari/aulabaari ja allasbaari, joissa voit rentoutua raikkaan juoman parissa. Maksullinen buffetaamiainen on tarjolla päivittäin.

  • Maksu buffetaamiaisesta: noin 5 EUR aikuisille ja 5 EUR lapsille

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

  • Kylpylähoidot tulee varata etukäteen. Varauksen voi tehdä ottamalla majoituspaikkaan yhteyttä ennen saapumista soittamalla varausvahvistuksessa olevaan numeroon.
  • Kaikki maksut voidaan maksaa käteisettömillä maksutavoilla.
  • Kontaktiton sisäänkirjautuminen ja kontaktiton uloskirjautuminen ovat saatavilla.

Hotel Cristal Vieira Praia & SPA kartta

Osoite

Hotel Cristal Vieira Praia & SPA

Marinha Grande, Portugali

N 39.876168 E -8.97095

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa