1 / 91

Three Corners Fayrouz Plaza Beach Resort

Marsa Alam Qussei, Egypti

Hotellista

Three Corners Fayrouz Plaza Beach Resort sijaitsee merenrannalla, ja Punainenmeri sijaitsee 3 minuutin ajomatkan päässä ja Port Ghalibin kansainvälinen satama 7 minuutin ajomatkan päässä majoituspaikasta. Tämä ylellinen hotelli sijaitsee 12,8 km:n päässä kohteesta Blue Lagoonin ranta ja 27,6 km:n päässä kohteesta Bedouinin moskeija. Kaikkien 471 huoneen varusteluun kuuluu jääkaappi ja minibaari. Jokaisessa huoneessa on parveke. Mukavuuksiin kuuluu myös taulutelevisio. Huoneissa on oma kylpyhuone, ja sen varusteluun kuuluu suihku, ilmaiset hygieniatuotteet ja hiustenkuivaaja. Etäisyydet pyöristetään lähimpään 0,1 mailiin ja kilometriin.

Turtle Bayn ranta - 1,4 km / 0,9 mi
Marsa Shunan uimaranta - 1,4 km / 0,9 mi
Punainenmeri - 1,5 km / 0,9 mi
Port Ghalibin kansainvälinen satama - 2,9 km / 1,8 mi
Blue Lagoonin ranta - 12,8 km / 8 mi
Bedouinin moskeija - 27,6 km / 17,1 mi
Abu Dababin ranta - 47,2 km / 29,3 mi

Lähimmät lentokentät ovat:
Marsa Alam (RMF-Marsa Alamin kansainvälinen lentoasema) - 10 km / 6,2 mi
Hurghada (HRG-Hurghadan kansainvälinen lentokenttä) - 223,4 km / 138,8 mi

Käytössäsi on ympäri vuorokauden auki oleva vastaanotto, kielitaitoinen henkilökunta ja matkatavarasäilytys. Käytössäsi on lentokenttäkuljetukset (saatavilla ympäri vuorokauden). Jos saavut autolla, voit pysäköidä helposti, sillä ilmainen pysäköinti kuuluu myös palveluihin. Voit rentoutua täyden palvelun kylpylässä, jonka palveluihin sisältyvät muun muassa hierontapalvelut ja kasvohoidot. Vietä rento päivä rannalla. Jos haluat vaihtelua auringonottoon, hotellista löytyvät myös seuraavat palvelut: ulkouima-allas ja kuumavesiallas. Tämän hotellin palveluihin kuuluu muun muassa ilmainen langaton internetyhteys, concierge-palvelut ja pelihalli/-huone. Tämä hotelli toimii täysihoitoperiaatteella. Huonehintoihin sisältyvät paikan päällä olevissa ravintoloissa nautitut ateriat ja juomat. Ruokailuista tietyissä ravintoloissa, erikoisillallisista ja -aterioista, tietyistä juomista ja muista palveluista saatetaan veloittaa erillinen maksu.

Panorama, yksi hotellin 3 ravintolasta tarjoaa ruokia joka makuun. Käytössäsi on rantabaari ja allasbaari. Jos mielesi tekee raikasta juotavaa, kokeile myös palveluihin kuuvaa 5 baaria. Ilmainen buffetaamiainen tarjoillaan päivittäin klo 7.00–9.30.

  • Lentokenttäkuljetusmaksu: 25 EGP per ajoneuvo (yhteen suuntaan, korkeintaan 3 henkilöä)

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

  • Tämä majoituspaikka ei salli lemmikkejä ja avustajaeläimiä.

Three Corners Fayrouz Plaza Beach Resort kartta

Osoite

Three Corners Fayrouz Plaza Beach Resort

Marsa Alam, Egypti

N 25.5217701 E 34.6435025

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa