1 / 67

Three Corners Happy Life Beach Resort - All Inclusive

Marsa Alam Qussei, Egypti

Hotellista

Marsa Alamin moskeija ja Punainenmeri sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä majoituspaikasta. Tämä tasokas majoituspaikka sijaitsee 5,3 km:n päässä kohteesta Marsa Alamin ranta ja 12,6 km:n päässä kohteesta Garden Bayn ranta. Kaikkien 300 huoneen varusteluun kuuluu jääkaappi ja minibaari. Jokaisessa huoneessa on parveke. Satelliittikanavat tarjoavat viihdykettä jokaiselle. Huoneissa on oma kylpyhuone, ja sen varusteluun kuuluu ilmaiset hygieniatuotteet ja bidee. Etäisyydet pyöristetään lähimpään 0,1 mailiin ja kilometriin.

Marsa Alamin moskeija - 1,9 km / 1,2 mi
Marsa Alamin ranta - 3 km / 1,9 mi
Punainenmeri - 3,3 km / 2 mi
Garden Bayn ranta - 12,6 km / 7,8 mi
Abu Dababin ranta - 15 km / 9,3 mi
Wadi El Gemal National Park - 35,4 km / 22 mi
Fokairi-lahden ranta - 41,9 km / 26 mi
Gorgonia-ranta - 49,9 km / 31 mi

Lähimmät lentokentät ovat:
Marsa Alam (RMF-Marsa Alamin kansainvälinen lentoasema) - 68,5 km / 42,6 mi
Hurghada (HRG-Hurghadan kansainvälinen lentokenttä) - 283,8 km / 176,3 mi

Käytössäsi on kuivapesula-/pesulapalvelut, ympäri vuorokauden auki oleva vastaanotto ja kielitaitoinen henkilökunta. Käytössäsi on lentokenttäkuljetukset (saatavilla ympäri vuorokauden). Jos saavut autolla, voit pysäköidä helposti, sillä ilmainen pysäköinti kuuluu myös palveluihin. Voit rentoutua täyden palvelun kylpylässä, jonka palveluihin sisältyvät muun muassa hierontapalvelut, vartalohoidot ja kasvohoidot. Nauti auringosta hotellin yksityisellä rannalla tai kokeile palveluihin kuuluvaa 3 ulkouima-allasta. Tämän majoituspaikan palveluihin kuuluu muun muassa ilmainen langaton internetyhteys, concierge-palvelut ja kampaamo. Tämä majoituspaikka toimii täysihoitoperiaatteella. Huonehintoihin sisältyvät paikan päällä olevissa ravintoloissa nautitut ateriat ja juomat. Ruokailuista tietyissä ravintoloissa, erikoisillallisista ja -aterioista, tietyistä juomista ja muista palveluista saatetaan veloittaa erillinen maksu.

Majoituspaikan ravintola on hyvä paikka lounaan ja illallisen nauttimiseen. Palveluihin kuuluu myös kahvila. Palveluihin kuuluu baari/aulabaari, rantabaari ja allasbaari jos mielesi tekee raikasta juotavaa. Ilmainen buffetaamiainen tarjoillaan päivittäin.

  • Lentokenttäkuljetusmaksu: 35 EUR per ajoneuvo (yhteen suuntaan, korkeintaan 3 henkilöä)

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

  • Tämä majoituspaikka ei salli lemmikkejä ja avustajaeläimiä.

Three Corners Happy Life Beach Resort - All Inclusive kartta

Osoite

Three Corners Happy Life Beach Resort - All Inclusive

Marsa Alam, Egypti

N 25.067626 E 34.87897

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa