1 / 50

Casa Lucia Hotel Boutique

Merida , Meksiko

Hotellista

Casa Lucia Hotel Boutique sijaitsee keskustassa, ja Montejon puistokatu ja Méridan katedraali 10 minuutin kävelymatkan päässä. Tämä tasokas hotelli sijaitsee 1,6 km:n päässä kohteesta Yhdysvaltain viisumihakijakeskus ja 2 km:n päässä kohteesta Yhdysvaltain Meridan konsulaatti. Kaikkien 20 huoneen varusteluun kuuluu minibaari. Käytössäsi on kaapelikanavat ja ilmainen internetyhteys (langaton ja kiinteä). Varusteluun kuuluu puhelin, tallelokero (johon mahtuu kannettava tietokone) ja työpöytä. Käytössäsi on kuivapesula-/pesulapalvelut, ympäri vuorokauden auki oleva vastaanotto ja kielitaitoinen henkilökunta. Palveluihin kuuluu maksullinen omatoiminen pysäköinti. Hotellin tarjoamiin harrastuksiin/mukavuuksiin kuuluu ulkouima-allas ja vuokrattavia polkupyöriä. Tämän siirtomaatyylisen hotellin palveluihin kuuluu myös ilmainen langaton internetyhteys ja concierge-palvelut. Soberana palvelee hotellin asiakkaita, ja halutessasi voit myös hyödyntää huonepalvelun (rajoitettuina aikoina) tarjonnan. Maksullinen tilauksen mukaan valmistettu aamiainen on tarjolla päivittäin.

  • Maksu tilauksen mukaan valmistetusta aamiaisesta: noin 179 MXN aikuisille ja 179 MXN lapsille
  • Omatoiminen pysäköinti: 200 MXN per päivä

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

  • Uima-allasta voi käyttää klo 8.00–21.00.
  • Tämä majoituspaikka ei salli lemmikkejä ja avustajaeläimiä.
  • Tämä majoituspaikka toivottaa tervetulleiksi kaikki asiakkaat seksuaaliseen suuntautumiseen tai sukupuoli-identiteettiin katsomatta (LGBTQ+ -ystävällinen).

Casa Lucia Hotel Boutique kartta

Osoite

Casa Lucia Hotel Boutique

Merida, Jukatan, Meksiko

N 20.971367 E -89.622217

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa