1 / 50

Le Dune Beach Club

Messina, Italia

Hotellista

Mukavuuksiin kuuluu digitaalikanavat sekä ilmainen langaton internetyhteys. Kylpyhuoneesta löytyy suihku, ilmaiset hygieniatuotteet ja hiustenkuivaaja. Huone siivotaan päivittäin. Huoneissa on puhelin ja tallelokero. Käytössäsi on ympäri vuorokauden auki oleva vastaanotto ja matkatavarasäilytys. Palveluihin kuuluu ilmainen pysäköinti. Nauti auringosta hotellin yksityisellä rannalla. Myös kauden mukainen ulkouima-allas ja vuokrattavia polkupyöriä kuuluvat palveluihin. Tämän leirintäalueen palveluihin kuuluu myös ilmainen langaton internetyhteys ja kiertoajelu-/lippupalvelu. Leirintäalueen ravintola on hyvä paikka lounaan ja illallisen nauttimiseen. Palveluihin kuuluu myös huonepalvelu (rajoitettuina aikoina).

  • Kaikkien asiakkaiden, myös lasten, tulee olla läsnä sisäänkirjautumisen yhteydessä, ja heidän tulee näyttää virallinen kuvallinen henkilöllisyystodistus tai passi.
  • Majoituspaikassa on tarjolla yhdistettäviä/vierekkäisiä huoneita, joiden saatavuus on rajoitettua. Niitä voi pyytää ottamalla yhteyttä majoituspaikkaan. Yhteystiedot löytyvät varausvahvistuksesta.
  • Asiakkaat voivat järjestää lemmikkiensä majoituksen ottamalla yhteyttä suoraan majoituspaikkaan käyttämällä varausvahvistuksessa olevia yhteystietoja (lemmikeistä veloitetaan lisämaksuja, ja niistä löytyy lisätietoja lisämaksuja koskevassa osiossa).
  • Kontaktiton uloskirjautuminen on saatavilla.

Le Dune Beach Club kartta

Osoite

Le Dune Beach Club

Messina, Italia

N 38.27164 E 15.61138

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa