1 / 100

Radisson Blu Hotel, Milan

Milan area, Italia

Hotellista

Mukavuuksiin kuuluu digitaalikanavat sekä ilmainen langaton internetyhteys. Huoneissa on oma kylpyhuone, ja sen varusteluun kuuluu kylpyamme tai suihku, sadesuihkupää ja ilmaiset hygieniatuotteet. Huone siivotaan päivittäin. Huoneissa on tallelokero (johon mahtuu kannettava tietokone) ja työpöytä. Käytössäsi on business center, express-sisäänkirjautuminen ja express-uloskirjautuminen. Palveluihin kuuluu maksullinen omatoiminen pysäköinti. Hyödynnä kuntosali, terassi ja puutarha. Tämän hotellin palveluihin kuuluu ilmainen langaton internetyhteys, concierge-palvelut ja televisio yleisissä tiloissa. Baarissa voit nauttia raikasta juotavaa. Maksullinen buffetaamiainen on tarjolla päivittäin.

  • Kaikkien asiakkaiden, myös lasten, tulee olla läsnä sisäänkirjautumisen yhteydessä, ja heidän tulee näyttää virallinen kuvallinen henkilöllisyystodistus tai passi.
  • Hotelli varaa oikeuden kieltäytyä tietyntyyppisistä ryhmä- tai juhlavarauksista, mukaan lukien polttarijuhlat.
  • Vain sisäänkirjautuneet asiakkaat saavat oleskella huoneissa.
  • Jotkin tilat eivät välttämättä ole esteettömiä. Asiakkaat saavat lisätietoja ottamalla yhteyttä majoituspaikkaan. Yhteystiedot löytyvät varausvahvistuksesta.
  • Kontaktiton sisäänkirjautuminen ja kontaktiton uloskirjautuminen ovat saatavilla.

Radisson Blu Hotel, Milan kartta

Osoite

Radisson Blu Hotel, Milan

Milano, Italia

N 45.50069 E 9.144906

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa