1 / 88

Hotel Millersburg

Hotellista

Hotel Millersburg sijaitsee keskustassa, ja Black Diamond Golf Course ja Holmes County Flea Market 15 minuutin ajomatkan päässä. Tämä hotelli sijaitsee 31,7 km:n päässä kohteesta Mohican State Park ja 12,7 km:n päässä kohteesta Schrock's Amish Farm & Village. Tässä majoituspaikassa on 32 yksilöllisesti sisustettua huonetta. Mukavuuksiin kuuluu kaapelikanavat sekä ilmainen langaton internetyhteys. Huoneissa on oma kylpyhuone, ja sen varusteluun kuuluu ilmaiset hygieniatuotteet ja hiustenkuivaaja. Varusteluun kuuluu työpöytä, kahvin-/vedenkeitin ja puhelin (ilmaiset paikallispuhelut). Käytössäsi on express-sisäänkirjautuminen, express-uloskirjautuminen ja hissi. Tämä hotelli tarjoaa asiakkailleen seuraavat kokoustilat: konferenssikeskus ja kokoushuoneita. Palveluihin kuuluu ilmainen pysäköinti. Käytössäsi on terassi sekä ilmainen langaton internetyhteys ja takka aulassa. Majoituspaikan ravintola, Tavern at Hotel Millersbu, on hyvä paikka lounaan tai illallisen nauttimiseen; ravintolan erikoisuuksiin kuuluu amerikkalainen keittiö. Palveluihin kuuluu myös huonepalvelu (rajoitettuina aikoina).

  • Lisävuode: 12.00 USD per päivä

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

  • Korkeintaan 18 vuotta vanhat lapset voivat majoittua ilmaiseksi, kun he käyttävät vanhemman tai huoltajan huoneessa olevia sänkyjä.
  • Majoituspaikassa on tarjolla yhdistettäviä/vierekkäisiä huoneita, joiden saatavuus on rajoitettua. Niitä voi pyytää ottamalla yhteyttä majoituspaikkaan. Yhteystiedot löytyvät varausvahvistuksesta.
  • Kaikki maksut voidaan maksaa käteisettömillä maksutavoilla, ja asiakkaat voivat päästä huoneeseen mobiililaitteella.
  • Kontaktiton sisäänkirjautuminen ja kontaktiton uloskirjautuminen ovat saatavilla.

Hotel Millersburg kartta

Osoite

Hotel Millersburg

Millersburg, Ohio, Yhdysvallat

N 40.55393 E -81.91782

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa