1 / 100

Muong Thanh Holiday Moc Chau Hotel

Hotellista

Hang Dơin lepakkoluola sijaitsee 2 minuutin ajomatkan päässä ja Dải Yếmin vesiputous 9 minuutin ajomatkan päässä majoituspaikasta. Tämä tasokas hotelli sijaitsee 2,8 km:n päässä kohteesta Chùa Chiền Việnin temppeli ja 5,3 km:n päässä kohteesta Rừng thông bản Ángin puisto. Kaikkien 170 huoneen varusteluun kuuluu jääkaappi ja minibaari. Mukavuuksiin kuuluu 32-tuumainen LCD-televisio ja kaapelikanavat. Käytössäsi on myös ilmainen langaton internetyhteys. Kylpyhuoneesta löytyy ilmaiset hygieniatuotteet ja bidee. Varusteluun kuuluu puhelin, tallelokero ja työpöytä. Etäisyydet pyöristetään lähimpään 0,1 mailiin ja kilometriin.

Hang Dơin lepakkoluola - 3,1 km / 1,9 mi
Chùa Chiền Việnin temppeli - 3,2 km / 2 mi
Rừng thông bản Ángin puisto - 5,3 km / 3,3 mi
Lâm viên Tây Tiếnin museo - 5,8 km / 3,6 mi
Dải Yếmin vesiputous - 10,5 km / 6,5 mi
Moc Chau Happy Landin puutarha - 10,5 km / 6,5 mi
Mộc Châun teeplantaasi - 12,7 km / 7,9 mi
Bach Long Glass Bridge - 12,7 km / 7,9 mi
Pha Luôngin vuori - 35,5 km / 22,1 mi
Tat Nang Waterfall - 44,3 km / 27,5 mi

Käytössäsi on business center, ilmaiset sanomalehdet aulassa ja kuivapesula-/pesulapalvelut. Tämä hotelli tarjoaa asiakkailleen 750 neliömetriä kokoustiloja, joihin kuuluu konferenssikeskus ja kokoushuoneita. Hyödynnä lentokenttäkuljetukset. Voit rentoutua kylpylässä, jonka palveluihin sisältyvät muun muassa hierontapalvelut, vartalohoidot ja kasvohoidot. Paikan päällä on lisäksi ulkotenniskenttä, sauna sekä kuntosali. Tämän hotellin palveluihin kuuluu muun muassa ilmainen langaton internetyhteys, concierge-palvelut ja lahjatavaraliikkeitä/lehtikioskeja. Majoituspaikan ravintola, Moc Huong, on hyvä paikka lounaan tai illallisen nauttimiseen; ravintolan erikoisuuksiin kuuluu kansainvälinen keittiö. Palveluihin kuuluu myös kahvila ja ympärivuorokautinen huonepalvelu. Päätä päiväsi nauttimalla muutama drinkki baarissa. Ilmainen buffetaamiainen tarjoillaan päivittäin klo 6.00–9.00.
  • Enintään 2 korkeintaan 6 vuotta vanhaa lasta voi majoittua ilmaiseksi, kun he käyttävät vanhemman tai huoltajan huoneessa olevia sänkyjä.

Muong Thanh Holiday Moc Chau Hotel kartta

Osoite

Muong Thanh Holiday Moc Chau Hotel

Mộc Châu, Vietnam

N 20.84632 E 104.65974

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa