1 / 23

Hotellista

Chiesa di Santa Maria di Betlem ja Casa Museo Tommaso Campailla sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä majoituspaikasta. Tämä kaupunkipientalo sijaitsee 22,9 km:n päässä kohteesta Pozzallon satama ja 25,9 km:n päässä kohteesta Sampierin ranta. Kaikissa 4 huoneessa on ilmastointi, minibaari sekä taulutelevisio. Mukavuuksiin kuuluu digitaalikanavat sekä ilmainen langaton internetyhteys. Huoneissa on oma kylpyhuone, ja sen varusteluun kuuluu suihku, ilmaiset hygieniatuotteet ja bidee. Huone siivotaan päivittäin. Huoneissa on tallelokero ja työpöytä. Etäisyydet pyöristetään lähimpään 0,1 mailiin ja kilometriin.

Chiesa di Santa Maria di Betlem - 0,2 km / 0,1 mi
Casa Museo Tommaso Campailla - 0,3 km / 0,2 mi
Corso Umberto I - 0,4 km / 0,3 mi
Museo del Cioccolato di Modica -suklaamuseo - 0,5 km / 0,3 mi
Castello dei Conti (linna) - 0,5 km / 0,3 mi
Church of San Pietro (kirkko) - 0,6 km / 0,4 mi
San Giorgion katedraali - 0,8 km / 0,5 mi
Chiesa Rupestre di San Nicolò Inferiore - 1,4 km / 0,8 mi
Chiesa Santa Maria del Carmine - 1,4 km / 0,8 mi
Chiesa di San Giorgio - 1,4 km / 0,8 mi
Chiesa di San Giovanni Evangelista - 1,4 km / 0,8 mi
Museo Civico - 1,4 km / 0,8 mi
Cattedrale di San Pietro - 1,4 km / 0,8 mi
Santa Maria del Gesù - 2,1 km / 1,3 mi
Cava Ispica - 8,2 km / 5,1 mi

Lähimmät lentokentät ovat:
Comiso (CIY-Vincenzo Magliocco) - 38,1 km / 23,7 mi
Catania (CTA-Catania–Fontanarossa) - 119 km / 74 mi

Käytössäsi on ilmaiset sanomalehdet aulassa, kuivapesula-/pesulapalvelut ja matkatavarasäilytys. Hyödynnä lentokenttäkuljetukset. Seuraavat palvelut ovat saatavilla: ilmainen langaton internetyhteys ja kiertoajelu-/lippupalvelu. Tämä kaupunkipientalo tarjoaa asiakkailleen välipalabaarin/delin ja huonepalvelun.

Majoituspaikka veloittaa seuraavat maksut:

  • Kaupungin perimä vero: 1.50 EUR per henkilö per yö korkeintaan 7 yöstä. Tätä veroa ei peritä alle 14 vuotta vanhoilta lapsilta.

Tässä on mainittu kaikki majoituspaikan meille ilmoittamat maksut.

  • Kaikkien asiakkaiden, myös lasten, tulee olla läsnä sisäänkirjautumisen yhteydessä, ja heidän tulee näyttää virallinen kuvallinen henkilöllisyystodistus tai passi.
  • Kansallisten määräysten vuoksi käteismaksut eivät voi ylittää 5000 EUR:n suuruista summaa tässä majoituspaikassa. Saat lisätietoja asiasta ottamalla yhteyttä majoituspaikkaan varausvahvistuksessa olevien tietojen avulla.
  • Yksi korkeintaan 2 vuotta vanha lapsi voi majoittua ilmaiseksi, kun hän käyttää vanhemman tai huoltajan huoneessa olevia sänkyjä.
  • Asiakkaat voivat järjestää lemmikkien majoituksen ottamalla yhteyttä suoraan majoituspaikkaan käyttämällä varausvahvistuksessa olevia yhteystietoja.

Palazzo Beau kartta

Osoite

Palazzo Beau

Modica, Italia

N 36.86159 E 14.76376

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa