1 / 100

Monchique Resort & Spa

Monchique, Portugali

Hotellista

Monchique Resort & Spa sijaitsee kansallispuistossa, joten Monchique Biopark löytyy kivenheiton päästä ja Monchiquen kuumat lähteet puolestaan vain 2 minuutin ajomatkan päästä majoituspaikasta. Tämä ylellinen lomakeskus sijaitsee 20,5 km:n päässä kohteesta Autódromo Internacional do Algarve ja 21,3 km:n päässä kohteesta Rochan ranta. Kaikissa 190 huoneessa on ilmastointi, jääkaappi sekä taulutelevisio. Jokaisessa huoneessa on kalustettu parveke tai terassi. Mukavuuksiin kuuluu satelliittikanavat sekä ilmainen langaton internetyhteys. Kylpyhuoneesta löytyy suihkun ja kylpyammeen yhdistelmä, ilmaiset hygieniatuotteet ja bidee. Etäisyydet pyöristetään lähimpään 0,1 mailiin ja kilometriin.

Monchique Biopark - 0,1 km / 0,1 mi
Monchiquen kuumat lähteet - 1,3 km / 0,8 mi
Parque Da Mina - 3,2 km / 2 mi
Loja do Mel e do Medronho - 7,2 km / 4,5 mi
Igreja Matriz - 7,3 km / 4,5 mi
Alferce - 7,4 km / 4,6 mi
Igreja da Misericordia de Monchique - 7,5 km / 4,7 mi
Convento de Nossa Senhora do Desterro - 8,1 km / 5 mi
Picota-huippu - 10,4 km / 6,4 mi
Quinta do Francês -viinitarha - 12,6 km / 7,8 mi
Golf Alamos (golfkeskus) - 13,9 km / 8,6 mi
Golf do Morgado - 14,3 km / 8,9 mi
Foia-vuori - 14,8 km / 9,2 mi
Alcalarin megaliittiset monumentit - 15,8 km / 9,8 mi
Portimãon sairaala - 16 km / 10 mi

Lähimmät lentokentät ovat:
Portimao (PRM) - 21 km / 13,1 mi
Faro (FAO-Faron kansainvälinen lentokenttä) - 77,9 km / 48,4 mi

Majoituspaikan ensisijainen lentokenttä on Faro (FAO-Faron kansainvälinen lentokenttä).

Käytössäsi on kuivapesula-/pesulapalvelut, ympäri vuorokauden auki oleva vastaanotto ja matkatavarasäilytys. Käytössäsi on lentokenttäkuljetukset (saatavilla ympäri vuorokauden). Jos saavut autolla, voit pysäköidä helposti, sillä ilmainen pysäköinti kuuluu myös palveluihin. Voit rentoutua kylpylässä, jonka palveluihin sisältyvät muun muassa hierontapalvelut, vartalohoidot ja kasvohoidot. Paikan päällä on lisäksi ulkouima-allas, sisäuima-allas sekä ympäri vuorokauden auki oleva kuntokeskus. Tämän lomakeskuksen palveluihin kuuluu muun muassa ilmainen langaton internetyhteys, concierge-palvelut ja lastenvahti (lisämaksusta). Tämän lomakeskuksen 2 ravintolaan kuuluu Mercado Culinário, jonka erikoisuus on paikallinen ja kansainvälinen keittiö. Hotelli järjestää ilmaiset kutsut, joilla voit tavata muita asiakkaita. Kutsut järjestetään päivittäin. Rentoudu nauttimalla pari drinkkiä baarissa or allasbaarissa. Buffetaamiainen kuuluu hintaan. Majoituspaikka on suljettu 01. joulukuuta – 30. maaliskuuta.

Majoituspaikka veloittaa seuraavat maksut:

  • Takuumaksu: 200.00 EUR

Tässä on mainittu kaikki majoituspaikan meille ilmoittamat maksut.

  • Lentokenttäkuljetusmaksu: 92 EUR per ajoneuvo yhteen suuntaan
  • Tilojen käyttömaksu: 35 EUR per henkilö per päivä, ja siihen sisältyy seuraavien tilojen käyttö: sauna, poreallas, kylpylä ja uima-allas

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

  • Hierontapalvelut ja kylpylähoidot tulee varata etukäteen. Varauksen voi tehdä ottamalla majoituspaikkaan yhteyttä ennen saapumista soittamalla varausvahvistuksessa olevaan numeroon.
  • Kaikki maksut voidaan maksaa käteisettömillä maksutavoilla.
  • Kontaktiton uloskirjautuminen on saatavilla.

Monchique Resort & Spa kartta

Osoite

Monchique Resort & Spa

Monchique, Portugali

N 37.28002 E -8.55116

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa