1 / 100

Sandals Royal Caribbean - ALL INCLUSIVE Couples Only

Jamaika, Jamaika

Hotellista

Sandals Royal Caribbean - ALL INCLUSIVE Couples Only sijaitsee rannalla, ja Rose Hallin talo ja Doctor's Cave Beach 15 minuutin ajomatkan päässä. Tämä ylellinen majoituspaikka sijaitsee 11,7 km:n päässä kohteesta Montego Bayn risteilyalusterminaali ja 0,7 km:n päässä kohteesta Jamaica Beaches. Kaikissa 232 huoneessa on ilmastointi, jääkaappi sekä iPod-telakointiasema. Jokaisessa huoneessa on parveke tai terassi. Mukavuuksiin kuuluu LED-televisio ja kaapelikanavat. Käytössäsi on myös ilmainen langaton internetyhteys. Huoneissa on oma kylpyhuone, ja sen varusteluun kuuluu suihkun ja kylpyammeen yhdistelmä, designer-hygieniatuotteet ja hiustenkuivaaja. Etäisyydet pyöristetään lähimpään 0,1 mailiin ja kilometriin.

Jamaica Beaches - 0,7 km / 0,4 mi
Blue Diamond Shopping Centre - 0,8 km / 0,5 mi
Whitter Village - 1,1 km / 0,7 mi
SuperClubs Ironshore Golf and Country Club - 3,1 km / 1,9 mi
Half Moon Bay Equestrian Centre - 4,4 km / 2,7 mi
Three Palms Ocean Course - 6,1 km / 3,8 mi
Half Moon Golf Course - 6,3 km / 3,9 mi
Aquasol Beach Park - 6,8 km / 4,2 mi
Doctor's Cave Beach - 6,9 km / 4,3 mi
Dead End Beach - 7 km / 4,4 mi
The Shoppes at Rose Hall - 7,1 km / 4,4 mi
Walter Fletcher Beach - 7,8 km / 4,9 mi
Montego Bay Convention Centre - 7,9 km / 4,9 mi
White Witch of Rose Hall Golf Course - 7,9 km / 4,9 mi
Rose Hallin talo - 8,1 km / 5 mi

Lähin suuri lentokenttä on Montego Bay (MBJ-Sir Donald Sangsterin kansainvälinen lentokenttä) - 6 km / 3,7 mi

Käytössäsi on ilmainen kiinteä internetyhteys, limusiini- / town car -palvelu ja kuivapesula-/pesulapalvelut. Tämä majoituspaikka tarjoaa asiakkailleen 65 neliömetriä kokoustiloja, joihin kuuluu konferenssikeskus ja kokoushuone. Asiakkaiden käytössä on lentokenttäkuljetukset (saatavilla ympäri vuorokauden) ilmaiseksi. Voit rentoutua täyden palvelun kylpylässä, jonka palveluihin sisältyvät muun muassa hierontapalvelut, vartalohoidot ja kasvohoidot. Nauti auringosta hotellin yksityisellä rannalla tai kokeile palveluihin kuuluvaa 7 ulkouima-allasta. Hotellista löytyvät myös seuraavat mukavuudet/harrastukset: ympäri vuorokauden auki oleva kuntoklubi ja sauna. Tämän majoituspaikan palveluihin kuuluu ilmainen langaton internetyhteys, concierge-palvelut ja lahjatavaraliikkeitä/lehtikioskeja. Tämä majoituspaikka toimii täysihoitoperiaatteella. Huonehintoihin sisältyvät paikan päällä olevissa ravintoloissa nautitut ateriat ja juomat. Ruokailuista tietyissä ravintoloissa, erikoisillallisista ja -aterioista, tietyistä juomista ja muista palveluista saatetaan veloittaa erillinen maksu.

Nauti ruoista majoituspaikan ravintolassa nimeltä Royal Thai, joka on yksi majoituspaikan 8 ravintolasta. Tämän ravintolan erikoisuuksiin kuuluu thaimaalainen keittiö. Palveluihin kuuluu myös huonepalvelu (rajoitettuina aikoina) ja kahvila. Käytössäsi on rantabaari ja allasbaari. Jos mielesi tekee raikasta juotavaa, kokeile myös palveluihin kuuvaa 5 baaria.

  • Asiakkaita, jotka ovat 18 vuoden ikäisiä tai nuorempia, ei saa tuoda tähän vain aikuisille tarkoitettuun majoituspaikkaan.

Sandals Royal Caribbean - ALL INCLUSIVE Couples Only kartta

Osoite

Sandals Royal Caribbean - ALL INCLUSIVE Couples Only

Montego Bay, Jamaika

N 18.5192 E -77.879943

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa