1 / 100

Hyatt Centric Montevideo

Hotellista

Pocitos Beach (ranta) ja World Trade Center (toimistorakennus) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä majoituspaikasta. Tämä ylellinen hotelli sijaitsee 1,1 km:n päässä kohteesta Montevideo Shopping Mall (ostoskeskus) ja 3 km:n päässä kohteesta Monumento La Carretan monumentti. Kaikkien 178 huoneen varusteluun kuuluu minibaari ja LCD-televisio. Ilmainen langaton internetyhteys pitää sinut yhteydessä verkkoon. Huoneissa on oma kylpyhuone, ja sen varusteluun kuuluu designer-hygieniatuotteet ja bidee. Varusteluun kuuluu puhelin, tallelokero ja työpöytä. Käytössäsi on business center, kuivapesula-/pesulapalvelut ja ympäri vuorokauden auki oleva vastaanotto. Tämä hotelli tarjoaa asiakkailleen 1700 neliömetriä kokoustiloja, joihin kuuluu konferenssitila ja kokoushuoneita. Palveluihin kuuluu ilmainen pysäköinti. Hotellin tarjoamiin harrastuksiin/mukavuuksiin kuuluu sisäuima-allas, ympäri vuorokauden auki oleva kuntokeskus ja vuokrattavia polkupyöriä. Tämän hotellin palveluihin kuuluu ilmainen langaton internetyhteys, concierge-palvelut ja hääpalvelut. Hotellin ravintola, Plantado Restaurant, on hyvä paikka lounaan tai illallisen nauttimiseen. Palveluihin kuuluu myös ympärivuorokautinen huonepalvelu. Baarissa voit nauttia raikasta juotavaa. Maksullinen buffetaamiainen on tarjolla päivittäin.

Majoituspaikka veloittaa seuraavat maksut:

  • Sinua saatetaan pyytää maksamaan seuraavat maksut majoituspaikassa 15.11. lähtien pääsiäisen jälkeiseen päivään asti: Uruguayn arvonlisävero (10 %). Arvonlisävero (10 %) ei välttämättä koske niitä maassa oleskelevia matkailijoita, jotka esittävät voimassa olevan passin ja turistiviisumin.

Tässä on mainittu kaikki majoituspaikan meille ilmoittamat maksut.

  • Maksu buffetaamiaisesta: noin 28 USD per henkilö
  • Lemmikit: 75 USD per lemmikki per yöpyminen
  • Avustajaeläimistä ei veloiteta lisämaksuja

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

  • Asiakkaat voivat järjestää lemmikkiensä majoituksen ottamalla yhteyttä suoraan majoituspaikkaan käyttämällä varausvahvistuksessa olevia yhteystietoja (lemmikeistä veloitetaan lisämaksuja, ja niistä löytyy lisätietoja lisämaksuja koskevassa osiossa).
  • Tämä majoituspaikka toivottaa tervetulleiksi kaikki asiakkaat seksuaaliseen suuntautumiseen tai sukupuoli-identiteettiin katsomatta (LGBTQ+ -ystävällinen).

Hyatt Centric Montevideo kartta

Osoite

Hyatt Centric Montevideo

Montevideo, Uruguay

N -34.91008 E -56.1376

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa