1 / 23

HEYBELİ GARDEN

Bursa, Turkki

Hotellista

Mudanya Yunus Aniti ja Bursa Karagoz Playhouse sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä majoituspaikasta. Tämä kylpylälomalle soveltuva hotelli sijaitsee 5,5 km:n päässä kohteesta Korupark Shopping Centre ja 6,2 km:n päässä kohteesta Bursa Museum of Turkish and Islamic Arts. Kaikkien 20 huoneen varusteluun kuuluu minibaari ja LED-TVt. Ilmainen langaton internetyhteys pitää sinut yhteydessä verkkoon. Huoneissa on oma kylpyhuone, ja sen varusteluun kuuluu suihku, ilmaiset hygieniatuotteet ja hiustenkuivaaja. Huone siivotaan päivittäin. Huoneissa on kahvin-/vedenkeitin ja ilmainen pullovesi. Etäisyydet pyöristetään lähimpään 0,1 mailiin ja kilometriin.

Mudanya Yunus Aniti - 2,8 km / 1,7 mi
Bursa Karagoz Playhouse - 2,8 km / 1,8 mi
Korupark Shopping Centre - 5,5 km / 3,4 mi
Bursa Museum of Turkish and Islamic Arts - 6,2 km / 3,9 mi
Bursan teollisuusalue - 6,7 km / 4,1 mi
Akpinar Kultur Merkezi - 7,6 km / 4,7 mi
Podyum Parkin virkistyskeskus - 9,6 km / 6 mi
Müjdat Gezen Kültür Sanat Eğlence Merkezi - 9,7 km / 6 mi
Starpark - 10,7 km / 6,6 mi
Acibadem Bursa -sairaala - 10,7 km / 6,7 mi
Buzz Park - 10,8 km / 6,7 mi
Konak Kültür Evi - 11,3 km / 7 mi
Sea of Marmara - 11,4 km / 7,1 mi
Ninova Aquapark - 11,7 km / 7,3 mi
Mihraplın puisto - 12,3 km / 7,6 mi

Lähin suuri lentokenttä on Sabiha Gökçenin kansainvälinen lentokenttä (SAW) - 117,8 km / 73,2 mi

Käytössäsi on ilmaiset sanomalehdet aulassa, kuivapesula-/pesulapalvelut ja ympäri vuorokauden auki oleva vastaanotto. Tämä hotelli tarjoaa liikeasiakkailleen 2 kokoushuonetta. Palveluihin kuuluu ilmainen pysäköinti. Täyden palvelun kylpylässä voit rentoutua muun muassa hieronnassa. Paikan päällä on lisäksi sisäuima-allas, sauna sekä kuntosali. Tämän hotellin palveluihin kuuluu muun muassa ilmainen langaton internetyhteys, concierge-palvelut ja hääpalvelut. Tämä hotelli tarjoaa asiakkailleen ravintolan, kahvila ja ympärivuorokautisen huonepalvelun. Hotelli järjestää ilmaiset kutsut, joilla voit tavata muita asiakkaita. Kutsut järjestetään päivittäin. Baarissa voit nauttia raikasta juotavaa. Ilmainen buffetaamiainen tarjoillaan päivittäin klo 7.30–10.30.
  • Kylpylähoidot tulee varata etukäteen. Varauksen voi tehdä ottamalla majoituspaikkaan yhteyttä ennen saapumista soittamalla varausvahvistuksessa olevaan numeroon.
  • Vain sisäänkirjautuneet asiakkaat saavat oleskella huoneissa.
  • Majoituspaikassa on tarjolla yhdistettäviä/vierekkäisiä huoneita, joiden saatavuus on rajoitettua. Niitä voi pyytää ottamalla yhteyttä majoituspaikkaan. Yhteystiedot löytyvät varausvahvistuksesta.

HEYBELİ GARDEN kartta

Osoite

HEYBELİ GARDEN

Mudanya, Turkki

N 40.294417 E 28.937498

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa