1 / 25

Pioneer Hotel Apartments

Hotellista

Muttrahin basaari ja Al-Bustan Roundabout sijaitsevat 10 minuutin ajomatkan päässä majoituspaikasta. Tämä tasokas huoneistohotelli sijaitsee 4,7 km:n päässä kohteesta Al-Bustan Palace ja 5,1 km:n päässä kohteesta Masqatin liikekeskusta. Tässä majoituspaikassa on 32 ilmastoitua huonetta, joissa on takka ja LED-TVt. Varusteluun kuuluu keittiö, jossa on mikroaaltouuni. Käytössäsi on satelliittikanavat ja ilmainen internetyhteys (langaton ja kiinteä). Varusteluun kuuluu puhelin, tallelokero ja työpöytä. Käytössäsi on ilmainen kiinteä internetyhteys, business center ja kuivapesula-/pesulapalvelut. Käytössäsi on lentokenttäkuljetukset. Jos saavut autolla, voit pysäköidä helposti, sillä ilmainen pysäköinti kuuluu myös palveluihin. Hotellin tarjoamiin harrastuksiin/mukavuuksiin kuuluu ulkouima-allas ja sisäuima-allas. Tämän huoneistohotellin palveluihin kuuluu muun muassa ilmainen langaton internetyhteys, concierge-palvelut ja grilli. Asiakkaat pääsevät lähistöllä sijaitseviin kohteisiin alueellisilla kuljetuksilla (lisämaksusta). Tämä huoneistohotelli tarjoaa asiakkailleen ravintolan, kahvila ja huonepalvelun (rajoitettuina aikoina). Hotelli järjestää ilmaiset kutsut, joilla voit tavata muita asiakkaita. Kutsut järjestetään päivittäin.

  • Lentokenttäkuljetusmaksu: 20 OMR per ajoneuvo yhteen suuntaan
  • Lisävuode: 10 OMR per yö

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

  • Enintään 2 korkeintaan 7 vuotta vanhaa lasta voi majoittua ilmaiseksi, kun he käyttävät vanhemman tai huoltajan huoneessa olevia sänkyjä.

Pioneer Hotel Apartments kartta

Osoite

Pioneer Hotel Apartments

Muscat, Oman

N 23.56394 E 58.58193

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa