1 / 48

Altes Stahlwerk

Kiel, Saksa

Hotellista

Altes Stahlwerk sijaitsee keskustassa, ja Tuch und Technik -tekstiilimuseo ja Vesitorni 5 minuutin ajomatkan päässä. Tämä kylpylälomalle soveltuva hotelli sijaitsee 1,7 km:n päässä kohteesta Kaupungintalo ja 2,4 km:n päässä kohteesta Gerischin veistospuisto. Kaikkien 100 huoneen varusteluun kuuluu taulutelevisio. Ilmainen langaton internetyhteys pitää sinut yhteydessä verkkoon. Käytössäsi on kylpyhuone, jossa on suihku. Varusteluun kuuluu puhelin (ilmaiset paikallispuhelut). Huone siivotaan päivittäin. Käytössäsi on ympäri vuorokauden auki oleva vastaanotto, kielitaitoinen henkilökunta ja matkatavarasäilytys. Tämä hotelli tarjoaa asiakkailleen 208 neliömetriä kokoustiloja, joihin kuuluu konferenssikeskus ja 15 kokoushuonetta. Palveluihin kuuluu maksullinen omatoiminen pysäköinti. Voit rentoutua kylpylässä, jonka palveluihin sisältyvät muun muassa hierontapalvelut, vartalohoidot ja kasvohoidot. Tämän hotellin palveluihin kuuluu muun muassa ilmainen langaton internetyhteys, lahjatavaraliikkeitä/lehtikioskeja ja hääpalvelut. Nauti ruoista tämän hotellin monissa ruokailupaikoissa, joihin kuuluu 2 ravintolaa ja kahvila. Baarissa voit nauttia raikasta juotavaa. Ilmainen buffetaamiainen tarjoillaan päivittäin klo 6.30–10.00.

  • Omatoiminen pysäköinti: 4.5 EUR per päivä
  • Lemmikit: 15 EUR per lemmikki per päivä
  • Avustajaeläimistä ei veloiteta lisämaksuja
  • Vauvansänky: 15.0 EUR per yö
  • Lisävuode: 50.0 EUR per yö

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

  • Hierontapalvelut ja kylpylähoidot tulee varata etukäteen. Varauksen voi tehdä ottamalla majoituspaikkaan yhteyttä ennen saapumista soittamalla varausvahvistuksessa olevaan numeroon.
  • Asiakkaat voivat järjestää lemmikkiensä majoituksen ottamalla yhteyttä suoraan majoituspaikkaan käyttämällä varausvahvistuksessa olevia yhteystietoja (lemmikeistä veloitetaan lisämaksuja, ja niistä löytyy lisätietoja lisämaksuja koskevassa osiossa).

Altes Stahlwerk kartta

Osoite

Altes Stahlwerk

Neumuenster, Saksa

N 54.08315 E 9.97846

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa