1 / 100

Vitalhotel Edelweiss

Innsbruck, Itävalta

Hotellista

Käytössäsi on express-sisäänkirjautuminen, express-uloskirjautuminen ja kuivapesula-/pesulapalvelut. Hintaan kuuluu kuljetukset rautatieasemalta majoituspaikkaan, ja saatavilla on myös ilmainen valet-pysäköinti. Voit rentoutua täyden palvelun kylpylässä, jonka palveluihin sisältyvät muun muassa hierontapalvelut, vartalohoidot ja kasvohoidot. Vietä reipas päivä rinteissä. Jos haluat vaihtelua lasketteluun tai lumilautailuun, hotellista löytyvät myös seuraavat palvelut: ympäri vuorokauden auki oleva kuntoklubi ja ulkouima-allas. Tämän hotellin palveluihin kuuluu muun muassa ilmainen langaton internetyhteys, concierge-palvelut ja lastenvahti (lisämaksusta). Ilmaisten hiihtokuljetusten avulla rinteisiin pääsee helposti. Tämä hotelli tarjoaa asiakkailleen ravintolan, kahvila ja huonepalvelun (rajoitettuina aikoina). Baarissa voit nauttia raikasta juotavaa.

  • Hierontapalvelut ja kylpylähoidot tulee varata etukäteen. Varauksen voi tehdä ottamalla majoituspaikkaan yhteyttä ennen saapumista soittamalla varausvahvistuksessa olevaan numeroon.
  • Lemmikkejä saa tuoda vain tiettyihin huoneisiin (saat lisätietoja näistä maksuista lisämaksuja koskevasta osiosta). Asiakkaat voivat pyytää tällaista huonetta ottamalla yhteyttä suoraan majoituspaikkaan käyttämällä varausvahvistuksessa olevia yhteystietoja.
  • Kaikki maksut voidaan maksaa käteisettömillä maksutavoilla, ja asiakkaat voivat päästä huoneeseen mobiililaitteella.

Vitalhotel Edelweiss kartta

Osoite

Vitalhotel Edelweiss

Neustift Im Stubaital, Itävalta

N 47.08092 E 11.27019

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa