1 / 100

Ottoman Cave Suites

Cappadocia, Turkki

Hotellista

Ottoman Cave Suites sijaitsee keskustassa, joten Göremen kansallispuisto löytyy kivenheiton päästä ja Göremen ulkoilmamuseo puolestaan vain 5 minuutin ajomatkan päästä. Tämä tasokas hotelli sijaitsee 1,6 km:n päässä kohteesta Bağlıdere Vadisi ja 4,4 km:n päässä kohteesta Uchisarin linna. Tässä majoituspaikassa on 13 yksilöllisesti sisustettua huonetta, joiden varusteluun kuuluu muun muassa lämmitetyt lattiat ja taulutelevisio. Käytössäsi on kaapelikanavat ja ilmainen internetyhteys (langaton ja kiinteä). Varusteluun kuuluu tallelokero (johon mahtuu kannettava tietokone), kahvin-/vedenkeitin ja puhelin (ilmaiset paikallispuhelut). Käytössäsi on ilmaiset sanomalehdet aulassa, kuivapesula-/pesulapalvelut ja ympäri vuorokauden auki oleva vastaanotto. Käytössäsi on lentokenttäkuljetukset (saatavilla ympäri vuorokauden). Jos saavut autolla, voit pysäköidä helposti, sillä ilmainen pysäköinti kuuluu myös palveluihin. Seuraavat palvelut ovat saatavilla: ilmainen langaton internetyhteys, televisio yleisissä tiloissa ja kiertoajelu-/lippupalvelu. Hyödynnä ilmaiset kuljetukset 1 km säteellä. Hotelli tarjoaa asiakkailleen huonepalvelun (rajoitettuina aikoina). Ilmainen buffetaamiainen tarjoillaan päivittäin klo 8.00–10.30.

  • Lentokenttäkuljetusmaksu: 350 TRY per henkilö yhteen suuntaan
  • Lentokenttäkuljetus per lapsi: 350 TRY yhteen suuntaan (5–18 vuoden ikäiset)
  • Lisävuode: 100.0 TRY per yö

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

  • Yksi korkeintaan 6 vuotta vanha lapsi voi majoittua ilmaiseksi, kun hän käyttää vanhemman tai huoltajan huoneessa olevia sänkyjä.
  • Vain sisäänkirjautuneet asiakkaat saavat oleskella huoneissa.
  • Kaikki maksut voidaan maksaa käteisettömillä maksutavoilla.

Ottoman Cave Suites kartta

Osoite

Ottoman Cave Suites

Nevsehir, Turkki

N 38.64526 E 34.828728

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa