1 / 94

Hotellista

Sunset Cave sijaitsee Stripin varrella, ja Göremen kansallispuisto sijaitsee vain muutaman askeleen päässä ja Roomalainen linna 4 minuutin kävelymatkan päässä. Tämä hotelli sijaitsee 0,3 km:n päässä kohteesta Aydın Kırağı ja 2 km:n päässä kohteesta Göremen ulkoilmamuseo. Kaikissa 6 huoneessa on ilmastointi ja taulutelevisio. Jokaisessa huoneessa on parveke tai terassi. Mukavuuksiin kuuluu satelliittikanavat sekä ilmainen langaton internetyhteys. Huoneissa on oma kylpyhuone, ja niiden varusteluun kuuluu poreamme ja sadesuihkupää. Käytössäsi on ilmainen kiinteä internetyhteys, express-sisäänkirjautuminen ja express-uloskirjautuminen. Hyödynnä lentokenttäkuljetukset (saatavilla ympäri vuorokauden). Seuraavat palvelut ovat saatavilla: ilmainen langaton internetyhteys, concierge-palvelut ja takka aulassa. Majoituspaikan ravintola, SUNSET CAFE RESTAURANT, tarjoaa näkymän puutarhaan, ja sen erikoisuuksiin kuuluu turkkilainen keittiö. Voit aterioida siellä ulkotiloissa sään salliessa. Palveluihin kuuluu myös ympärivuorokautinen huonepalvelu. Ilmainen buffetaamiainen tarjoillaan päivittäin klo 8.30–10.30.

  • Lentokenttäkuljetusmaksu: 15 EUR per henkilö yhteen suuntaan
  • Lentokenttäkuljetus per lapsi: 15 EUR yhteen suuntaan (6–18 vuoden ikäiset)

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

  • Yksi korkeintaan 1 vuotta vanha lapsi voi majoittua ilmaiseksi, kun hän käyttää vanhemman tai huoltajan huoneessa olevia sänkyjä.
  • Asiakkaat voivat järjestää lemmikkien majoituksen ottamalla yhteyttä suoraan majoituspaikkaan käyttämällä varausvahvistuksessa olevia yhteystietoja.

Sunset Cave kartta

Osoite

Sunset Cave

Nevsehir, Turkki

N 38.64055 E 34.83097

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa