1 / 67

Nature Park Cave Hotel

Cappadocia, Turkki

Hotellista

Nature Park Cave Hotel sijaitsee Stripin varrella, joten Göremen kansallispuisto löytyy kivenheiton päästä ja Göremen ulkoilmamuseo puolestaan vain 3 minuutin ajomatkan päästä. Tämä hotelli sijaitsee 2 km:n päässä kohteesta Bağlıdere Vadisi ja 4,9 km:n päässä kohteesta Uchisarin linna. Kaikkien 25 huoneen varusteluun kuuluu LCD-televisio. Mukavuuksiin kuuluu satelliittikanavat sekä ilmainen langaton internetyhteys. Kylpyhuoneesta löytyy ilmaiset hygieniatuotteet ja hiustenkuivaaja. Huone siivotaan pyynnöstä. Huoneissa on puhelin ja pyykinpesukone. Käytössäsi on tietokonepiste, express-sisäänkirjautuminen ja express-uloskirjautuminen. Käytössäsi on lentokenttäkuljetukset (saatavilla ympäri vuorokauden). Jos saavut autolla, voit pysäköidä helposti, sillä ilmainen pysäköinti kuuluu myös palveluihin. Käytössäsi on kattoterassi sekä ilmainen langaton internetyhteys ja concierge-palvelut. Hotelli järjestää ilmaiset kutsut, joilla voit tavata muita asiakkaita. Kutsut järjestetään päivittäin. Ilmainen buffetaamiainen tarjoillaan päivittäin klo 8.30–10.30.

  • Lentokenttäkuljetusmaksu: 500 TRY per henkilö yhteen suuntaan
  • Kuljetuksen hinta per lapsi: 500 TRY (yhteen suuntaan), (max. ikä 2 vuoden ikäiset)
  • Myöhäinen uloskirjautuminen (riippuu saatavuudesta): 300 TRY
  • Lisävuode: 5.0 TRY per päivä

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

  • Hotelli varaa oikeuden kieltäytyä tietyntyyppisistä ryhmä- tai juhlavarauksista, mukaan lukien polttarijuhlat.
  • Yksi korkeintaan 3 vuotta vanha lapsi voi majoittua ilmaiseksi, kun hän käyttää vanhemman tai huoltajan huoneessa olevia sänkyjä.
  • Jotkin tilat eivät välttämättä ole esteettömiä. Asiakkaat saavat lisätietoja ottamalla yhteyttä majoituspaikkaan. Yhteystiedot löytyvät varausvahvistuksesta.
  • Tämä majoituspaikka ei salli lemmikkejä ja avustajaeläimiä.

Nature Park Cave Hotel kartta

Osoite

Nature Park Cave Hotel

Nevsehir, Turkki

N 38.639735 E 34.829479

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa