1 / 28

Hoa Lu Hotel 2

Ninh Binh, Vietnam

Ninh Binhin kävelykatu on lähistöllä

Hotellista

Bich Dong Pagoda ja Tam Cốc - Bích Động sijaitsevat 10 minuutin ajomatkan päässä majoituspaikasta. Tämä hotelli sijaitsee 11,3 km:n päässä kohteesta Bich Dongin temppeli ja 11,4 km:n päässä kohteesta Hoa Lu Ancient Capital. Kaikkien 30 huoneen varusteluun kuuluu minibaari ja LCD-televisio. Mukavuuksiin kuuluu satelliittikanavat sekä ilmainen langaton internetyhteys. Huoneissa on oma kylpyhuone, ja sen varusteluun kuuluu suihku, ilmaiset hygieniatuotteet ja hiustenkuivaaja. Huone siivotaan päivittäin. Huoneissa on tallelokero ja työpöytä. Käytössäsi on kuivapesula-/pesulapalvelut, ympäri vuorokauden auki oleva vastaanotto ja matkatavarasäilytys. Asiakkailla on käytössään maksulliset kuljetukset rautatieasemalta majoituspaikkaan sekä ilmainen pysäköinti. Seuraavat palvelut ovat saatavilla: ilmainen langaton internetyhteys, televisio yleisissä tiloissa ja kiertoajelu-/lippupalvelu.

  • Yksi korkeintaan 9 vuotta vanha lapsi voi majoittua ilmaiseksi, kun hän käyttää vanhemman tai huoltajan huoneessa olevia sänkyjä.
  • Vain sisäänkirjautuneet asiakkaat saavat oleskella huoneissa.
  • Tämä majoituspaikka ei salli lemmikkejä ja avustajaeläimiä.
  • Kaikki maksut voidaan maksaa käteisettömillä maksutavoilla.
  • Sisäänkirjautumisen yhteydessä asiakkaiden on esitettävä todiste täydestä COVID-19-rokotesarjasta.
  • COVID-19-rokotustodistus vaaditaan kaikilta vähintään 12-vuotiailta asiakkailta, joiden on oltava täysin rokotettuja vähintään 14 päivää ennen sisäänkirjautumista.

Hoa Lu Hotel 2 kartta

Osoite

Hoa Lu Hotel 2

Ninh Binh, Vietnam

N 20.261913 E 105.977573

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa