1 / 86

Casa Chunuu hotel boutique

Santa Marta, Kolumbia

Hotellista

Casa Chunuu hotel boutique sijaitsee keskustassa, ja Rodadero Beach (ranta) ja Kaupungintalo 15 minuutin ajomatkan päässä. Tämä hotelli sijaitsee 11,4 km:n päässä kohteesta Tayronan kansallispuisto ja 2 km:n päässä kohteesta Teatro Santa Martan teatteri. Tässä majoituspaikassa on 10 yksilöllisesti sisustettua huonetta, joiden varusteluun kuuluu muun muassa lämmitetyt lattiat ja äly-tv:t. Varusteluun kuuluu sänky, jossa on untuvapeitot ja ylelliset vuodevaatteet. Ilmainen langaton internetyhteys pitää sinut yhteydessä verkkoon. Huone siivotaan pyynnöstä. Huoneissa on tallelokero ja työpöytä. Etäisyydet pyöristetään lähimpään 0,1 mailiin ja kilometriin.

Estadio Eduardo Santos - 1,7 km / 1 mi
Kaupungintalo - 1,8 km / 1,1 mi
Teatro Santa Martan teatteri - 2,1 km / 1,3 mi
Santa Marta Cathedral (kirkko) - 2,1 km / 1,3 mi
Parque de los Novios - 2,2 km / 1,4 mi
Museo Antiguo Hospital de San Juan de Diosin sairaalamuseo - 2,4 km / 1,5 mi
Playa de Santa Marta - 2,4 km / 1,5 mi
Simón Bolivarin puisto - 2,4 km / 1,5 mi
Centro Cultural San Juanin kulttuurikeskus - 2,4 km / 1,5 mi
Santa Martan satama - 2,4 km / 1,5 mi
Santa Martan kaupungintalo - 2,5 km / 1,5 mi
Bahía de Santa Martan lahti - 2,5 km / 1,5 mi
Customs House - 2,5 km / 1,5 mi
Museo del Oro Tairona - 2,5 km / 1,6 mi
Universidad del Magdalenan yliopisto - 2,5 km / 1,6 mi

Lähin suuri lentokenttä on Santa Marta (SMR-Simon Bolivar) - 16,6 km / 10,3 mi

Vastaanotto on avoinna rajoitetusti. Tämä hotelli tarjoaa asiakkailleen 60 neliömetriä kokoustiloja, joihin kuuluu konferenssitila. Hotellin tarjoamiin harrastuksiin/mukavuuksiin kuuluu ulkouima-allas, kuumavesiallas ja sauna. Tämän hotellin palveluihin kuuluu muun muassa ilmainen langaton internetyhteys, hääpalvelut ja kiertoajelu-/lippupalvelu. Tämä hotelli tarjoaa asiakkailleen ravintolan ja kahvila. Päätä päiväsi nauttimalla muutama drinkki baarissa. Ilmainen paikallinen aamiainen tarjoillaan päivittäin.

Majoituspaikka veloittaa seuraavat maksut:

  • Sinun on kenties maksettava ALV (19 %) majoituspaikassa. Arvonlisävero (19 %) ei välttämättä koske niitä maassa oleskelevia matkailijoita, jotka ovat varanneet turistimatkapaketin (majoituksen sekä muun matkapalvelun) ja jotka maksavat ulkomaisella kortilla tai pankkisiirrolla sekä esittävät voimassa olevan passin ja turistiviisumin.

Tässä on mainittu kaikki majoituspaikan meille ilmoittamat maksut.

  • Lemmikit: 40000 COP per lemmikki per yöpyminen
  • Aikainen sisäänkirjautuminen on saatavilla lisämaksusta (saatavuuden mukaan)
  • Illallistapahtuma: 20000 COP

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

  • Jos matkustat lapsen kanssa, majoituspaikka saattaa vaatia sinua esittämään seuraavat asiakirjat: Kolumbiaan alle 18-vuotiaan lapsen kanssa matkustavia vanhempia voidaan pyytää esittämään lapsen syntymätodistus ja kuvallinen henkilöllisyystodistus (ulkomaalaisilta vierailta passi) sisäänkirjautumisen yhteydessä. Jos sukulainen tai huoltaja matkustaa Kolumbiaan lapsen kanssa, sukulainen tai laillinen huoltaja voi joutua esittämään molempien vanhempien allekirjoittaman, notaarin vahvistaman lapsen matkustusluvan ja kopion molempien vanhempien henkilöllisyystodistuksista. Jos vain toinen vanhemmista matkustaa Kolumbiaan lapsen kanssa, hän voi joutua esittämään toisen vanhemman allekirjoittaman, notaarin vahvistaman lapsen matkustusluvan. Lasten kanssa matkustavien asiakkaiden tulee olla yhteydessä Kolumbian konsulaatin toimistoon ennen matkaa saadakseen lisäohjeita.
  • Uima-allasta voi käyttää klo 9.00–20.00.
  • Hierontapalvelut ja kylpylähoidot tulee varata etukäteen. Varauksen voi tehdä ottamalla majoituspaikkaan yhteyttä ennen saapumista soittamalla varausvahvistuksessa olevaan numeroon.
  • Lapset eivät välttämättä saa ilmaista aamiaista.
  • Asiakkaat voivat järjestää lemmikkiensä majoituksen ottamalla yhteyttä suoraan majoituspaikkaan käyttämällä varausvahvistuksessa olevia yhteystietoja (lemmikeistä veloitetaan lisämaksuja, ja niistä löytyy lisätietoja lisämaksuja koskevassa osiossa).

Casa Chunuu hotel boutique kartta

Osoite

Casa Chunuu hotel boutique

N 12 E -74.20315146

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa