1 / 41

Casa Carmen Morelos

Oaxaca, Meksiko

Hotellista

Casa Carmen Morelos sijaitsee keskustassa, joten Basílica de Nuestra Señora de la Soledadin basilika löytyy kivenheiton päästä ja Oaxacan katedraali puolestaan vain 10 minuutin kävelymatkan päästä. Tämä aamiaismajoitus sijaitsee 1,1 km:n päässä kohteesta Jardin Ethobotanico (puutarha) ja 1,2 km:n päässä kohteesta Oaxacan graafisen taiteen instituutti. Tässä majoituspaikassa on 4 yksilöllisesti sisustettua huonetta, joiden varusteluun kuuluu muun muassa ilmaiset minibaarituotteet ja äly-tv:t. Mukavuuksiin kuuluu kaapelikanavat sekä ilmainen langaton internetyhteys. Kylpyhuoneesta löytyy suihku, ilmaiset hygieniatuotteet ja hiustenkuivaaja. Varusteluun kuuluu puhelin, tallelokero ja työpöytä. Käytössäsi on ympäri vuorokauden auki oleva vastaanotto, matkatavarasäilytys ja pyykinpesutilat. Hyödynnä kuljetukset majoituspaikasta lentokentälle (saatavilla ympäri vuorokauden). Käytössäsi on kattoterassi sekä ilmainen langaton internetyhteys ja concierge-palvelut. Aamiaismajoitus tarjoaa asiakkailleen huonepalvelun (rajoitettuina aikoina). Ilmainen täysi aamiainen tarjoillaan päivittäin klo 8.00–10.00.

  • Lentokenttäkuljetusmaksu: 500 MXN per ajoneuvo
  • Pysäköintimaksu lähistöllä sijaitsevalla pysäköintialueella: 250 MXN per yö(5 metrin:n päässä; avoinna klo 8.00–9.30)

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

  • Yksi korkeintaan 2 vuotta vanha lapsi voi majoittua ilmaiseksi, kun hän käyttää vanhemman tai huoltajan huoneessa olevia sänkyjä.
  • Vain sisäänkirjautuneet asiakkaat saavat oleskella huoneissa.
  • Kontaktiton sisäänkirjautuminen ja kontaktiton uloskirjautuminen ovat saatavilla.

Casa Carmen Morelos kartta

Osoite

Casa Carmen Morelos

Oaxaca, Oaxaca, Meksiko

N 17.06374 E -96.72865

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa